Esteu aquí

Encirca't a l'Espriu

El divendres dia 17 de gener es va fer la presentació del pla lector del 2n trimestre a l’INS Salvador Espriu. En aquest cas es va poder gaudir d’un espectacle d’acroesport, on la comunicació no era amb paraules com en els llibres, sinó amb propi cos. 

 

 

En la trama de l’actuació es van veure clarament els sentiments d’amor, la lluita, la desesperació i la reconciliació o pau amb un mateix. Dos membres de la companyia Encirca’t: en Jordi i la Neus van ser els comunicadors. Una companyia petita, amateur, que va nèixer fa poc més de tres anys a Celrà amb l’objectiu d’acostar el circ al seu entorn proper, fent tallers, espectacles… Treballen amb malabars, bola d’equilibris, monocicle, però sobretot amb activitats aèries com trapezi, teles i l’acroesport del que vam poder gaudir.

Amb aquesta activitat es va donar el tret de sortida a la lectura del 2n trimestre, fent que l’alumnat no vegi la lectura diària com un tràmit sinó com un quart d’hora que poden passar immersos en un altre món, un altre entorn, un altre temps… amb la lectura d’històries diverses i així potenciar l’hàbit de lectura perquè en gaudeixin i puguin augmentar la concentració per a la realització de les diferents tasques a l’aula.

 

 

 

 
 
Video de la jornada: