Esteu aquí

Les entrevistes que fan pensar: EspriuTV

Ha acabat el curs acadèmic 2015-2016 i alguns dels alumnes de 4t que han seguit el Projecte de formació en Comunicació audiovisual “EspriuTV” estan a  punt de rebre el certificat d’aquesta activitat que ja té tres  anys de continuïtat a l'Institut Espriu. Una dels canals que enguany ha estat ben dinàmic ha estat el de les entrevistes, que no sempre han sortit perfectes, però que permeten tenir ja una col·lecció de testimonis d’antics alumnes o de joves estudiants i professionals que aporten els seus punts de vista  a tota la comunitat educativa.

Molt sovint, l’experiència de companys més grans o de persones que han superat dificultats ordinàries o excepcionals, ens ajuda a pensar i a fer propòsits de més exigència.

Enguany aquesta part de l’experiència d’ “EspriuTV” serà exposada a les Jornades d’Educació en Comunicació Audiovisual 2016, que – amb el títol ”Mirar i educar críticament” -  es desenvolupen al Col·legi de Periodistes de Barcelona entre els dies 4 i 7 de juliol.

Entre les darreres entrevistes podem esmentar la que va fer la Naisatou Fofana a en Haytam, la de la Pratibha Gollen a la Meryem, o la més recent abans de publicar aquesta notícia conduïda per l’Aldana Madera a la Raquel i l’Isaac. El canal d'entrevistes és accessible a aquesta adreça: https://vimeo.com/channels/etvtalks .