Esteu aquí

Classes de Robòtica a l'Espriu

Uns quants alumnes de 3r d'ESO del nostre institut van poder assistir a classes de robòtica amb un total de 10 sessions. L'activitat es feia cada dilluns i es realitzava al taller de tecnologia.

Els primers dies, en Dani, el nostre professor, ens va introduir el tema poc a poc.Ens va ensenyar els robots que utilitzariem durant les pròximes sessions, el nom de cada part del robot, les diferències que hi havien entre uns motors o altres i fins hi tot vam poder construir-la.
Ens dividiem per grups i cada un tenia un robot amb la seva caixa, on a l'interior, es trobaven totes les peces que necessitariem, els diferents sensors...
Més endavant, en Dani, ens va ensenyar com programar el sistema del robot, gràcies a un programa on li donavem un seguit d'ordres. El robot podia ensenyar imatges, fer sons, etc.
 Per fer la cosa més complicada, el professor, ens donava un circuit amb uns límits. amb un lloc d'inici i de final i a partir del que ens demanava, haviem de programar el robot d'una manera o altra. Per exemple: el robot ha de fer una volta per tot el circuit sense sortir dels marges i acabar en el punt final.
En algunes ocasions ens ha resultat complicades, però ha sigut divertit!

Tania Caliwara 3A