Esteu aquí

Pla d'esport

El passat 28 d’abril es va realitzar la quarta i última Trobada d’Interinstituts de Salt i Girona dins el Pla de l’Esport. Els nostres alumnes van participar amb dos equips  de futbol i un equip de voleibol.

Els centres participants han estat; Institut Vallvera, Institut Salvador Sunyer, Institut Carles Rahola i Institut Narcís Xifra. 

En aquesta competició organitzada pel Consell Esportiu del Gironès, s’ha fet un sistema de classificació focalitazada en dos aspectes;  per una banda,  la puntuació aconseguida en els partits a base de punts i gols i d’altra banda, la puntuació aconseguida amb la valoració del “fair play” mostrada en el joc (respecte cap a l’àrbitre, cap a l’altre equip, salutacions inici i final de partit, presència de noies a l’equip,etc).

Els felicitem des del centre pels seus resultats obtinguts en aquesta competició. L’equip de voleibol ha quedat classificat en primer lloc, l’equip de futbol dels grans ha assolit a la segona posició i els petits en quarta posició.

Amb aquesta activitat s’ah donat per tancada les activitats extraescolars realitzades aquest curs els dimecres a la tarda.