Esteu aquí

ZOUBIDA AZFAN, DE 1r DE BATXILLERAT DE L’ESPRIU 1r PREMI TERRITORIAL DEL CONCURS LITERARI FICCIONS

El passat 19 de maig es va celebrar la cerimònia de lliurament dels premis del concurs literari Ficcions en la seva 8a convocatòria.

L’alumna de 1r de Batxillerat B del Salvador Espriu ZOUBIDA AZFAN va resultar guanyadora del premi territorial de Girona. Participava individualment amb un treball que portava per títol Ethan i estava inscrita sota el nom de Winter.

Ficcions és un concurs literari en català que proposa crear una història de ficció dividida en tres capítols. Pren com a punt de partida un primer inici que cal escollir d’entre diverses propostes i els alumnes han d’anar lliurant, en uns terminis establerts, els textos d’una dimensió d’entre 3000 i 9000 caràcters per capítol.

El concurs és organitzat per l’associació AMIC (Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació constituïda  l’any 1997 i que integra més de 240 mitjans, dels quals més d’un centenar són capçaleres de premsa gratuïta i un altre centenar són mitjans digitals. Hi col.laboren també la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i altres entitats.
És el segon any que Zoubida Azfan aconsegueix ser finalista del concurs, els dos anys en què hi ha participat, i, a més, aquest any ha aconseguit el primer premi territorial de Girona.

Llavors van buidar tots els oceans. Van buidar tota la por que sentien, totes les paraules que no havien dit, tot l’amor que havien regat. Llavors van tornar a néixer.”

Si voleu llegir el text sencer, seguiu aquest enllaç

http://www.ficcions.cat/ficcions/historia_detall.php?id=95481