Esteu aquí

LA MESQUITA DE SALT OBRE LES SEVES PORTES ALS DOCENTS DE SALT

El dijous 12 de maig, a la tarda, un bon grup de docents del nostre Institut vam assistir – juntament amb algunes desenes més de mestres i de professorat de diferents escoles i instituts de Salt – a una visita a la nova mesquita de Salt, oberta ara farà un any a la zona de Torre Mirona. La gestió va ser facilitada des de la  Regidoria de l’Ajuntament de Salt.

 

Allà vam ser rebuts a la sala principal pel President de la Comunitat i per altres autoritats, incloent el Cònsol del Marroc.
La nova mesquita ocupa uns 1500 metres quadrats i té cabuda per a 750 fidels. També té sales per diferents usos culturals i religiosos, que vam poder recórrer. Al final, al pis superior, se’ns va oferir un te amb pastes.
La conversa, que va tenir lloc a la nau principal, va tractar dels objectius que tenen i de com es gestiona. Tots els docents que vam participar a l’activitat vam fer preguntes, formular peticions, i conèixer de primera mà com funciona aqueta entitat religiosa saltenca, gestionada per la comunitat islàmica Imam Malik.