Esteu aquí

Els valors ètics i professionals de la comunicació moderna

El dimecres, 13 d’abril, tot els alumnes de 2n de Batxillerat de l’Espriu han estat treballant sobre els fonaments ètics i professionals de la comunicació moderna.

Estava previst un seminari de treball al CaixaFòrum  Girona amb la reconeguda periodista Rosa M. Calaf. Malauradament es va haver de modificar la iniciativa que s’havia preparat els dies anteriors per un contratemps i va ser substituïda per una Jornada de treball en 5 grups, responent a preguntes com:
a) Com caldria actuar per a ser més lliures en front dels mitjans de comunicació que ens envolten?
b) Quina és la teva font d’informació i coneixements més fiable i que consideres prou profunda...
c) Què podríem fer tu i jo, nosaltres, per col·laborar a una societat menys manipulada?
d)Quines eines tenim al nostre abast per col·laborar a la difusió de la veritat informativa?.
En acabar la sessió de treball a  la seu del CaixaFòrum al carrer Ciutadans, de Girona, l’Ibai, la Júlia, l‘Emma i l’Isaac es van encarregar de compartir les conclusions.
Seguidament vam fer una visita de treball a la seu de la redacció del diari nacional “El Punt Avui”, també a Girona, on vam ser atesos per Lídia Vidal, que va respondre a absolutament totes les qüestions plantejades pels nostres companys de 2n de Batxillerat,.
L’activitat s’ha conclòs amb un treball que han lliurat al Moodle, i que inclou també referències a la selecta l’exposició “L’art mochica de l’Antic Perú”.

 

Podeu trobar més fotografies de la Jornada de Comunicació aquí