Esteu aquí

AULA D’ACOLLIDA:  DESCOBERTA DE SALT

Alguns dels alumnes de l’Aula d’Acollida de l’institut Salvador Espriu van fer una sortida pel municipi de Salt el passat 25 de febrer. L’activitat amb el nom de “Descoberta de Salt” constava de tres parts: el Mercat Municipal, l’Ajuntament i la Biblioteca Iu Bohigas.

Primerament els alumnes van fer un treball de vocabulari relacionat amb els aliments i altres productes de les parades del Mercat Municipal de Salt. Van haver d’omplir un qüestionari amb diferents preguntes i activitats i també van practicar l’expressió oral amb els venedors.

 

Seguidament van anar a l’Ajuntament i els va rebre la persona encarregada de l’atenció al ciutadà. Els alumnes es van seure a la sala de plens justament a les cadires de l’alcalde i els regidors i van escoltar una xerrada sobre la història de Salt i el funcionament de l’Ajuntament. Els alumnes també van poder participar i fer preguntes i després van fer una visita per les diferents estances de l’edifici: el despatx de l’alcalde, els despatxos dels funcionaris de les diferents àrees, les sales de reunions i l’arxiu.

 

Finalment els alumnes es van dirigir a la Biblioteca Iu Bohigas, a l’edifici de la Coma Cros, on un responsable va fer una explicació sobre el funcionament de la biblioteca: els passos a seguir per tenir el carnet que ens permet agafar llibres en préstec, els horaris de la biblioteca, el comportament que s’ha de tenir, etc. També van fer una petita ruta per les dues sales: la infantil-juvenil i la d’adults, i  van veure com els llibres estan ordenats per diferents apartats.