Esteu aquí

L'AMPA DE L'ESPRIU INFORMA ALS REPRESENTANTS DE L'ALUMNAT DE L'ESO

Aquest curs 2015-16, en una segona reunió del Plenari d'alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO, a finals de gener, la presidenta de l'AMPA  la Sra. Carme Méndez, acompanyada dels membres de l'Equip Directiu, es reuniren a la Biblioteca per a explicar la tasca voluntària i altruista de la Junta de l'AMPA.
Un suport incondicional a la gestió de l'Equip Directiu, sovint poc visible, però que és molt necessari per a poder donar més serveis al conjunt de l'alumnat.

A tall d'exemple l'Ampa dóna suport: el servei de la biblioteca, el servei d'orientació a l'alumnat amb la psicòloga.
Promou i proporciona activats extraescolars: com el reforç d'anglès, la robòtica educativa,el teatre en anglès.
Organitza la gestió de la venda de llibres, la "nit de teatre" de l'AMPA.
Col.labora en la difusió,publicitat i organització de la Jornada de Portes Obertes.
Promou xerrades i tallers de famílies amb la finalitat d'afavorir la relació amb tots els seus membres.
Al llarg dels anys també han col·laborat en la mesura de les seves possibilitats en la dotació puntual d'equipaments pel Centre, en benefici de l'alumnat.

Els representants de l'alumnat de 1r, 2n i 3r d'ESO foren els encarregats d'explicar als companys de classe i a les respectives famílies la importància de col.laborar i formar part de la Junta de l'AMPA.

Un dels objectius de l'AMPA és el fomentar la participació democràtica de les famílies en la vida de Centre i fomentar la cohesió social.

Des de l'Equip Directiu es valora de forma molt positiva la participació i col.col·laboració que està fent des de fa molt anys la Junta de l'AMPA.