Esteu aquí

L'Espriu prepara l’estada a Salt dels nostres partners europeus de l’Erasmus+

En educació anem sovint de bòlit, però mai es pot improvisar.

Per això una vintena d’alumnes de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat i alguns també de 3r d’ESO ja estan preparant la visita de treball que faran a l’abril estudiants txecs, francesos, polonesos, turcs i alemanys.

Entre el 18 i el 24 d’abril els tindrem a Salt aprofundint en “Experience Art – Increase Motivation”, el projecte comú Erasmus+ KA que es desenvolupa durant dos curs (2015-1017).

El passat dilluns, 25 de gener, els alumnes de l’equip local del nostre Institut han celebrat una reunió informativa, en anglès, amb el pre-programa i la concreció dels Workshops que es faran. En concret, el nucli formatiu se centrarà al voltant de la “dansa contemporània”.

El programa de treball és intens i intentarem que, a més de conèixer el nostre Centre i la vila, se sentin ben acollits i aprenguin molt. Bé, millor dit: que tots hi aprenguem molt!

L’Erasmus+ KA2 és un projecte de centre que pretén diferents objectius: la internacionalització, la compartició de bones pràctiques, la millora de la competència lingüística i l’educació en ciutadania europea.

Entre les imatges podeu veure també el nou logo del projecte, dissenyat durant l’estada de treball a Nuremberg el passat mes de desembre. Esperem que ben aviat aquest nou logo pugui ser present a la imatge comunicativa de l’Institut.