Esteu aquí

TARDOR DE DANSA; alumnes Conarte assisteixen a dos espectacles de Temporada Alta

El passat trimestre els nostres alumnes de tercer van poder gaudir gratuïtament de dos espectacles de dansa de gran qualitat; Kokoro de Laly Ayguadé i Political Mother; Made in Girona de Hofesh Shefter.

Per a la gran majoria, era la primera vegada que tenien la possibilitat d'assistir a un dels millors festivals d'arts escèniques de Catalunya i Espanya. Aquestes experiències permet posar en diàleg el món educatiu amb la creació artística i l'oferta cultural. Alhora forma públics i ciutadans, creadors i consumidors crítics de l'art.

Com expressa una de les nostres alumnes; « Kokoro va ser un espectacle magnífic on per el que jo vaig entendre, hi havia quatre ballarins que buscaven l'amor fent-se preguntes que miraven de respondre amb el cos com a instrument bàsic».

« Em va agradar perquè vam poder entrevistar un dels ballarins i ens va explicar que vivia a Londres i que feia una any que estava preparant aquest espectacle».

 

En aquesta primera sortida vam comptar amb la presència de TV Espriu, els quals van fer entrevistes als nostres alumnes un cop finalitzada la funció per tal de recollir impressions. Tanmateix, de forma inesperada vam coincidir amb un dels ballarins i molt amablement ens va respondre a vàries preguntes relacionades amb el seu treball i l'espectacle de Kokoro.

Pel que fa a Political Mother les opinions recollides eren les següents;

« Va ser un espectacle molt impactant i costava molt d'entendre què estaven representant... la música de tambors, les llums, com es movien...»

«Em va sorprendre perquè a l'espectacle hi havia 16 persones que tenien més de 60 anys i no eren ballarins!! Es veu que havien estat cinc setmanes entrenant-se un munt d'hores cada dia.»