Esteu aquí

Alguns alumnes de l'Espriu ja treballen en el Projecte Erasmus+

El dilluns 9 de novembre s’han reunit per primera vegada un equip d’alumnes de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat que formen part del “Local Team” per al projecte Erasmus+, que amb el tema “Experience Art – Increase Motivation”, ha estat aprovat per la Unió europea per al nostre Institut.

Ens permetrà treballar durant dos cursos amb centres educatius d’altres cinc països: Alemanya, Polònia, Turquia, França i Txèquia.

La reunió es va desenvolupar completament en anglès i ha permès fixar bé  quin és l’objectiu i el calendari del projecte. Aquests estudiants  formen part de l’equip “sènior” que, en consonància amb el projecte “Planters”, de dansa contemporània, que es desenvolupa actualment a 3r d’ESO, ajudaran a reflexionar i a adquirir un coneixement més aprofundit de la relació entre l’expressivitat artística i la millora acadèmica i personal.

El projecte compta amb la previsió d’unes poques mobilitats internacionals, però també amb xats, presentacions, etc., que seran sempre en un idioma comú i cercant punts d’encontre entre els diferents països i cultures.

Podeu trobar més informació a la pàgina Moodle local i al web internacional.