Esteu aquí

La Jornada acadèmica “Dia d’Europa”, presentada a la Universitat Pompeu Fabra

Els dos darrers cursos acadèmics, els alumnes de 1r de Batxillerat de l’Institut Espriu han participat activament a una Jornada acadèmica amb motiu del Dia d’Europa, al voltant de d’aquesta festa, que se celebra el 9 de maig. Es tracta d’una activitat que es realitza amb altres Instituts, en un lloc emblemàtic d’alguna de les poblacions dels centres: fa dos cursos va ser al centre Cultural de La mercè, a Girona, i l’any passat, a la factoria Cultural de la Coma Cros, a Salt.

 

El prof. Xavier Serra ha estat convidat a presentar l’experiència en el marc de la “III Jornada Ensenyar Europa a les aules”, que s’ha desenvolupat, el dilluns 2 de novembre al matí, al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona.

L’acte, organitzat per la Universitat i el Departament d’Ensenyament ha comptat amb les aportacions de ponents prestigiosos com el Dr. Carles Gasòliba, actualment President del CIDOB, el Dr. Gregorio Luri, especialista en educació, o el Prof. Fernando Guirao, responsable de la Càtedra Jean Monnet, de la UPF. També s’han exposat i debatut experiències i projectes de centres educatius d’arreu del país.

La presentació del prof. Serra duia com a títol “Viure ‘tots’ el Dia d’Europa” i es pot consultar aquí en format Emaze  o en format PDF, com a text . La Jornada acadèmica del Dia d’Europa se celebrarà, el present curs acadèmic, el divendres 6 de maig del 2016.