Esteu aquí

Marató de TV3

Els alumnes s’informen sobre l’edició 2013 de la Marató de TV3

El passat dilluns, 11 de novembre, van començar les presentacions al nostre Institut sobre la campanya de recollida de recursos per a la recerca relacionada amb La Marató de TV3 d’enguany.

 

 

 

Enguany gira al voltant de les principals malalties neurodegeneratives, com l’Alzheimer, el Parkinson i l’esclerosi. Es va explicar a l'alumnat de postobligatori, Batxillerat i Cicle Formatiu. Les sessions de tutoria al voltant d’aquest tema seguiran en els propers dies.
Com se sap, el diumenge 15 de desembre, un any més, la Marató deTV3 dedicarà la seva 22a edició a les malalties neurodegeneratives: s’oferiran quinze hores de programa en directe en què el testimoni real de persones afectades per aquestes patologies es combinarà amb la divulgació científica i l’entreteniment.

Fa ja més de dues dècades que la societat catalana confia en el potencial de La Marató per sensibilitzar sobre la salut i impulsar la investigació. La temàtica d'aquet any és especialment sensible, com es pot veure en aquet vídeo divulgatiu, i els alumnes que han estat a les sessions d'informació han quedat ben convençut de la rellevància d'aquesta iniciativa.
A més d'una presentació explicativa, han pogut formular tots les preguntes que han desitjat i s'han adonat de la importància de la recerca científica a Catalunya també en aquet terreny.
Durant aquestes setmanes, la campanya es difondrà arreu de Catalunya i es realitzaran més de 4.000 conferències dirigides als joves.