Esteu aquí

SETMANA DE L’ACTIVITAT FÍSICA I LA SALUT

Un cop més aquest any el nostre institut ha participat a les activitats organitzades per l’Ajuntament en motiu de la “Setmana de l’Activitat Física i la Salut”.

El dilluns 13 d’Abril els alumnes de primer i segon d’ESO van realitzar la “Cursa Popular d’Interinstituts” al Parc Monar. Tot i que va ser una jornada molt calorosa, els nostres alumnes van mostrar una actitud participativa i d’esforç. Cal destacar que en  la categoria masculina  dos alumnes van fer podi; Mustapha El Hachmi  i Anass Sakkaki (primer i tercer respectivament) i en la categoria femenina l’Estel Diao va quedar en primera posició i l’Astou Diarra en tercera.

Altrament, els alumnes de tercer i quart d’ESO van prendre part a la “Gimkama Saludable” realitzada  el divendres 17 d’abril al Pla dels Socs. Aquest any la gimkana tenia un caire més esportiu i estava estructurada en tres estacions on van practicar ruta en btt, esports convencionals, cursa d’orientació i una sessió de “zumba fitness.”

Un cop finalitzada aquesta activitat ens vam desplaçar a les instal.lacions de la Comacros on vam fer torneigs de futbol i béisbol.