Esteu aquí

PREMI PEL TREBALL DE RECERCA D’AMINA AISSATI EN L’ÀMBIT FARMACÈUTIC

El dimecres 18 de març es van lliurar, a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, els premis Concòrdia-Fedefarma a Treballs de Recerca relacionats amb l’àmbit farmacèutic. La nostra alumna Amina Aissati, de 2n Batxillerat ha obtingut el segon premi, dotat amb 100 € i un diploma acreditatiu.

El seu treball porta per títol “Àcid acetilsalicílic, de la planta al medicament” i, com el títol indica, ha estudiat el principi actiu d’aquest medicament tan conegut, l’ha sintetitzat químicament en el laboratori i també ha comparat l’efectivitat del medicament amb la planta del salze, del qual s’extreu.

En l’acte de lliurament del premis, la vicedegana de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, la Dra. Mercè Pallàs, va elogiar molt la qualitat dels treballs presentats, dels quals es van escollir 10 treballs finalistes i d’aquests es van concedir tres premis, un primer premi i dos accèssits, un dels quals per l’Amina.

Tot el claustre i personal de l’Institut Salvador Espriu estem molt orgullosos d’aquest reconeixement atorgat a la nostra alumna i l’encoratgem a seguir treballant per aconseguir els seus objectius. Felicitats Amina !!!