Esteu aquí

VISITA EL COSMOCAIXA I TIRANT LO BLANC

El passat dijous 12 de març els alumnes de 1r de Batxillerat vam fer una sortida a Barcelona. Al matí vam anar a veure l'obra de teatre "Tirant Lo Blanc", a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya. Aquesta activitat estava organitzada pel departament de català, donat que els alumnes han tractat aquesta obra a l'aula.

A la tarda vam anar al Cosmocaixa. Aquesta activitat estava organitzada pel departament de física i química i, els alumnes que no cursen cap d'aquestes dues optatives, van treballar la part de l'evolució humana, dins la matèria de Ciències per al Món Contemporani.

Al Cosmocaixa vam poder observar, practicar i aprendre conceptes de física i química, així com aspectes de la biologia i la geologia. També vam gaudir de la Selva Amazònica instal·lada en aquest espai on, per cert, s'hi han reproduït les condicions climàtiques de temperatura i humitat elevades, amb unes precipitacions temporals d'allò més sorprenents, necessàries per la vida de la flora i la fauna típica d'aquest ecosistema.