Esteu aquí

Sortida de tutoria de 1r de Cicle Formatiu: Esdeveniment Inny Girona i jocs cooperatius

El dimecres 5 de novembre tot l'alumnat de 1r de cicle formatiu de l'institut va poder anar a l'esdeveniment Inny de Girona que es va fer a l'auditori. INNY és una associació de joves emprenedors que volen trametre les seves experiències als joves del país, per demostrar-los que amb insistència, ganes, constància i paciència tot és possible. Van poder sentir les explicacions de Humbert Clotet, Meritxell Molina, Mireia Vidal i Carlos Blasi. El presentador va ser en Nil Mora, cofundador de l'associació, que amb  molt d'entusiasme va introduir els 4 ponents i va agrair als patrocinadors i assistents la confiança en Inny.
L'Humbert Clotet es dedica a ser Model, però tot i això ha estudiat el que li agrada (Gestió del disseny) per poder treballar-hi en un futur. Va parlar dels "supermans" que serien persones que pots fer servir de referent al llarg de la vida, sigui pel motiu que sigui. Va parlar de valors com la seguretat, l'amistat, la confiança...

La Meritxell Molina ha iniciat diversos projectes, i va parlar de diferents fracassos en aquests. També va parlar de la seva difícil situació familiar. Tot ens fa més forts, i hem d'aprendre de les diferents situacions. Va reconèixer que potser degut a diferents situacions de la seva joventut, ara es volia dedicar a ajudar els altres. El seu projecte actual és Picto Connection, i sembla que té bona acollida.

La Mireia Vidal va ser la ponent més jove. De manera senzilla i curta va dir que es dedica a la costura, que era el seu hobbie des de ben petita, i que gràcies a la seva constància i il·lusió té col·leccions de roba que ven per Internet i fins i tot la Reina li ha demanat un vestit. No us poseu límits sinó fites.

Per últim, en Carlos Blasi, amant del futbol, va parlar de la seva situació familiar i una lesió greu, i com es va haver d'apartar del futbol i buscar altres reptes. Com el fet d'estar 2 anys amb operacions i metges no ha de fer desistir de lluitar pel que volem.

Hi va haver un extens torn de preguntes on l'alumnat del nostre centre va participar activament, preguntant pels sentiments en rebre la notícia de la lesió a en Carlos, si el que havia viscut la Meritxell al llarg de la vida li havia fet treballar en el que fa actualment,...

 
Després de la participació a la xerrada Inny de tot l'alumnat de 1r de cicles, es va fer una jornada de coneixença i cohesió de grup amb tots 3 grups de primer a la Devesa de Girona. A l'inici va costar trencar el gel, sovint ens pensem que som grans per "jugar" i que no ens aporta res. Alguns jocs van tenir més èxit i participació que d'altres, cooperatius, de coneixença,... però la valoració va ser positiva. Barreja de grups, d'interessos, edats, capacitats,... tots sense diferències intentant conèixer més els companys. Una jornada per repetir els propers anys!