Esteu aquí

Espriu TV: els primers cinc mesos

 

Fer una TV a l’Institut és una aventura: ho és perquè no ho trobem als plans d’estudi, ni té pas cap dotació ingent de recursos, ni tampoc en teníem massa experiència. Però hem començat! I ja està, i tothom li ha donat suport.

Onze alumnes de 4t d’ESO han aconseguit un certificat (d’hores de treball i de competències assolides), que els va ser lliurat en l’acte de Graduació el passat 20 de juny. Son en Wilber, l’Amine, l’Alejandra, la Noelia, la Dalila, la Jeneba, la Kiranpreet, la Chaimae, la Thyare, la Zuhelyn i la Jadiya. Enhorabona!

S’han penjat un munt de vídeos al servidor de l’Espriu, a Vimeo i bona part del curs és accessible al Moodle del centre . No es tracta pas de fer vídeos per passar l’estona ni per sortir a les xarxes ni tampoc “per tenir-ne molts”, no: el que volem és aprendre, formar-nos... i saber què és la comunicació audiovisual.

Aquests primers dies de juliol l’experiència serà presentada a les Jornades d’Educació en Comunicació “Mirar, escoltar... crear!”, al Col·legi de Periodistes Barcelona  on es parlarà dels avantatges (competències, creativitat, utilitat per a la comunitat educativa...), i també de les dificultats. I dels plans de futur!

“Espriu Tv” torna des del mes de setembre de 2014. No t’hi has apuntat, encara?

Parleu-nos-en

Gràcies. Per qualsevol cosa, estic localitzable,

Xavi