Esteu aquí

Nois i noies amb propostes!

Els dies 26 i 27 de juny s’ha celebrat a Girona el Fòrum Impulsa 2014 , promogut per moltes entitats i especialment per la Fundació Príncep de Girona. Un bon grup d’alumnes de Batxillerat de l’Institut Salvador Espriu hi han participat.

Des de fa 5 anys aquet iniciativa pretén descobrir i proposar les condicions educatives, tecnològiques, econòmiques, polítiques i socials necessàries per convertir milers de joves inquiets en creadors de progrés mitjançant experiències i bones pràctiques en tots els àmbits: científic, tecnològic, empresarial, social, artístic i cultural. Enguany l'Amina o l'Afra van participar a diferents "Close Encounters" el dijous 26, i molts més - la Meryem, la Judit, la Laura, en Marcos, la Laia, en Jordi, la Sarahi, l'Arantza, la Maman... - al lliurament dels premis 2014 aquella mateixa tarda al Palau de Congressos. Entre els assistents hi havia els nous Reis d'Espanya i moltes altres autoritats, als quals vam poder saludar.

L'endemà, incorporant-s'hi també la Clàudia, l'Eduard o la Irene, vam assistir a les sessions del Fòrum 2014, a la Sala simfònica del Palau de Congressos de Girona . Les sessions es van dividir en tres blocs, "L’oportunitat", "El moment" i "L'horitzó" i vam gaudir de les exposicions d'Antonin Léonard, fundador de Ouishare; Paul Mockapetris, creador de les identitats DNS; Elizabeth Marincola, directora de PLOS; Jimmy Wales, fundador de Wikipèdia, etc.

Els nostres estudiants de Batxillerat van saludar altres persones: professors d'universitat, ponents del Fòrum , personatges mediàtics o emprenedors i també alumnes d'Instituts com l'Illa de Rodes de Roses o el guanyador del Premi FPdGi Social d’enguany, el jove rosinc Mohamed El Amrani que, no fa gaire, era estudiant de Batxillerat com ells.

Ja tenim ganes de participar també en l'edició del proper any.