Esteu aquí

Actualització Covid-19

30/10/20

Les noves restriccions dictaminades pel PROCICAT ahir poden afectar els instituts de secundària. Estem pendents que surtin unes concrecions més precises, que estudiarem com aplicar al nostre Institut, però podem avançar que:

- A tota l’ESO es mantindrà, sempre que es pugui, la presencialitat.

- Als ensenyaments postobligatoris es planteja la possibilitat d’un mètode híbrid (en part, telemàtic). Es procurarà mantenir almenys un 50% de classes presencials.

En qualsevol cas, dilluns dia 2/11/20 serà un dia normal i, durant la setmana vinent, s’aniran concretant successivament els detalls i modificacions, de les quals us informarem acuradament.

En aquests dies que venen, totes les famílies que encara no les teniu, anireu rebent les claus d’accés a iEduca, una eina digital que facilitarà la comunicació immediata d’allò que afecta el funcionament de l’Institut i al seguiment del vostre fill/a.

Hem començat a rebre els primers resultats del cribratge massiu, realitzat per a protecció de tots, els dies 27 i 28 d’octubre. En el cas que sigui necessari, els tutors s’encarreguen de comunicar a les famílies dels seus grups estables la necessitat de mantenir una Quarantena preventiva. Cal que seguim totes aquestes notícies amb serenitat.

Pensem que procurar la màxima normalitat en l’acció educativa (sigui presencial o amb altres mètodes) és essencial en les pròximes setmanes i mesos.