Esteu aquí

RETO FUTURO

Pla de Transició al Treball SALT

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=QFk42ge0RU4&feature=emb_logo

LA MEJOR FORMA DE PREDECIR TU FUTURO ES CREARLO

Els alumnes del PFI-PTT DE SALT del perfil de MUNTATGE I D’INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES, D’AIGUA I GAS, van participar en un programa d’emprenedoria social, «RETO FUTURO» impulsat per Fundació Banc Sabadell, Imagine i Fundación Exit.

Durant tot el mes de juny, els alumnes del PTT de Salt, es van organitzar com a grup de treball i es van anomenar "The Dreamweavers". Havien de resoldre, cada setmana, uns reptes, els quals formaven part de les fases que componien el programa de RETO FUTURO. Per aconseguir solucionar cada fase, gaudien del suport d’una entrenadora de la Fundació Banc Sabadell, d’un facilitador d’Imagine i dels dos educadors i docents del PTT de Salt. Així doncs, L’objectiu va ser: Generar una idea innovadora per impulsar un projecte que seria subvencionat per les entitats col·laboradores al programa.

A partir de les experiències viscudes pels alumnes del PTT i sobretot les ganes de voler un futur millor, els nois van proposar crear una xarxa social, una APP, anomenada “Past4future". L’APP ajudaria els adolescents de SALT, a iniciar el seu camí a l’ESO d’una forma més motivadora amb l’objectiu de minimitzar el fracàs escolar en aquesta etapa.

«Una experiència BRUTAL i ENRIQUIDORA per tots els participants, sobretot pels alumnes, que van idear i pensar un projecte súper necessari per SALT»