JORNADA PORTES OBERTES BATX/CFGM 2019-2020

Oferta inicial de places escolars: 10 de maig de 2019
Presentació de sol·licituds: del 14 al 21 de maig de 2019, ambdós inclosos.

Aquest tràmit es pot fer mitjançant la sol·licitud electrònica o amb suport informàtic,

ATENCIÓ: No s'acceptaran les sol·licituds que es presentin únicament en paper.

JORNADA de PORTES OBERTES ESO. CURS 2019-2020

Dimecres, 20 de març de 2019

a les 18:00

  Presentació de sol·licituds: del 29 de març al 9 d'abril de 2019

La solicitud és pot fer amb suport informatic a la pàgina del Departament d'Educació o  omplint el formulari:  Sol·licitud de preinscripció

En els dos casos, el document de sol·licitud, un cop signat i conjuntament amb la documentació, s'han de presentar a les oficines del centre sol·licitat en primer lloc.

LOCUTORS PER UN DIA!

ALUMNES DE L’AULA D’ACOLLIDA VAN A LA RÀDIO DE SALT A EXPLICAR UN CONTE

El passat mes de febrer, alguns dels nostres alumnes de l’aula d’acollida van dur un projecte del centre, Explica’m un conte (un recull de dotze contes tradicionals de diferents països, traduïts al català), a la ràdio local de Salt.

Jobshadowing de l'Espriu a Palermo

En el marc del programa Erasmus KA1, des de l'Espriu hem realitzat la primera mobilitat corresponent al projecte del nostre centre "Homo sum: cultura i inclusió social en l'Europa del segle XXI". Dues professores del centre, la Natàlia Bosch i la Sònia Gros, han realitzat una estada d'observació o jobshadowing al Liceo Benedetto Croce de Palermo del 9 al 17 de març.

LA ROBÒTICA EXTRAESCOLAR DEL PROGRAMA "PROEDUCAR 2018" PREMIADA

Un grup d'alumnes, que aquest curs s'han iniciat en la robòtica educativa, gràcies al suport econòmic del Projecte "PROEDUCAR 2018" del "Ministerio de Educación y Formación Profesional"  i dels Fons Social Europeu, han estat premiats en les competicions en què han participat.

primeres fotos projecte la nostra bèstia

L’institut Salvador Espriu participa en el projecte «Treu la teva bèstia» de la companyia Coopgros. Aquest projecte és un taller cooperatiu d'escultura comunitària, portat a terme a 4 instituts de Catalunya dins del marc dels projectes Singulars de la Promoció de l’economia social i la creació de cooperatives i societats laborals.

 

OLIMPÍADES DE GEOLOGIA

El passat 8 de març els alumnes de Ciències de la Terra i el Medi Ambient de 2n de batxillerat vam participar a les 10nes Olimpíades de Geologia. Enguany van tenir lloc en un dia molt assenyalat, el dia de la dona, i així es va reflectir en les proves, on les protagonistes van ser les dones geòlogues que han tingut un paper molt important en la història de la geologia.

L'Aula Oberta i el concurs d'antifaços

L’AULA OBERTA de l’institut Salvador Espriu de Salt ha organitzat un concurs d’antifaços. Aquest concurs es fa cada 2 anys i aquesta ha estat la 5ena edició. El concurs consisteix en decorar i pintar un antifaç.

Sortida a Empúries

El passat dimarts 26 de Febrer, els alumnes de 3 d’ESO van fer una sortida al jaciment d’ Empúries , visita inclosa dins el currículum de Ciències Socials. Els alumnes es van separar en tres grups i els guies van fer l’explicació corresponent a la ciutat grega, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, on van veure l’escultura de l’Asclep , i la ciutat romana ,  amb l’audiovisual 3D del Criptopòrtic que els permeté descobrir com era una antiga domus romana.

Pàgines