Esteu aquí

febrer 2020

CATSKILLS 2020

Com cada dos anys, s’ha realitzat el Campionat de Catalunya de Formació Professional de l’Skill 38: jardineria i paisatgisme. Enguany, el CATSILLS 2020 ha tingut lloc els dies 18 i 19 de febrer, al Parc de la Muntanyeta a Sant Boi del Llobregat.

Fase Regional de l' EYP ( European Youth Parliament)

Aquest cap de setmana sis alumnes de 1r de Batxillerat han representat el nostre institut en la fase Regional de l' EYP ( European Youth Parliament) . Durant 3 dies molt intensos els nostres alumnes han debatut en anglès temes d'actualitat com la contaminació dels oceans, les "fake news", el comerç on-line o les conseqüències pel planeta dels anomenats vols "low-cost".

Jornada de portes obertes ESO curs 2020-2021

ACTIVITAT AJORNADA

(s'informarà de la nova data quan sigui possible)

Dimecres, 18 de març de 2020

de 19:00 a 20:00

El termini de presentació de sol·licituds: Del 23 de març al 1 d'abril per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria.

 

Taller d'horta i aromàtiques a càrrec de @comipagesa

El dimecres 12 de febrer el professorat i l’alumnat de jardineria vam rebre la visita d’Isaac Bosch i la Pilar Martínez, membres fundadors de la Comissió Pagesa d’Horta de Salt

Teatre: Lazarillo de Tormes

El dimecres dia 5 de febrer, els alumnes de 3r d'ESO i de 2n de Batxillerat van assistir a la representació de l'obra "Lazarillo de Tormes", al Teatre Municipal de Girona, de la mà de la companyia Teatre de Ponent.

Visita a l'arxiu de Salt

El passat 4 de febrer els alumnes de 1r de Batxillerat de les matèries optatives de Francès i Història contemporània van fer una visita a l'arxiu de Salt.

El club de lectura "BIBLOS" ens convida a gaudir de la lectura

La propera trobada del club de lectura està prevista pel dijous 12 de març a les 8 del vespre, a la Biblioteca de "l'ESPRIU"
 

Visita d'Ignasi García Barba, guionista, dramaturg i escriptor

El 31 de gener ens ha visitat l’Ignasi García Barba; guionista de televisió de sèries tan estimades com Compañeros, Un paso adelante, Yo soy Bea i Los Serrano; també ha exercit de director de
teatre i de dramaturg; tot i que la seva passió és l’escriptura.

Lliga catalana d’escacs: Espriu 1,5 - Banyoles C 2,5

El diumenge 2 de febrer l'equip D del Club d'Escacs Santa Eugènia, format per alumnes del nostre institut, va aconseguir un 1,5 punts contra el Club Escacs Banyoles C.