Esteu aquí

desembre 2019

SORTIDES CURRICULARS DELS ALUMNES CAFEMN

Els alumnes del Cicle MItjà de Conducció d'activitats físicoesportives en el medi natural han realitzat vàries sortides durant el mes de novembre i desembre per  posar en pràctica els coneixements adquirits a l'aula. Després d'haver pujat el Bastiments, el 31 d'octubre ens vam desplaçar al Baix Empordà per desenvolupar una ruta pel litoral català fent senderisme i caiac de mar a la Platja Castell. Els alumnes van aprendre a diferenciar la fauna i flora mediterrània i la subalpina entre d'altres coses.
 

BONES FESTES

Aquests últims dies del primer trimestre, els alumnes de primer d'ESO s'han convertit en uns petits il·lustradors. Porten uns dies treballant dins de l'assignatura de Visual i Plàstica per realitzar postals de Nadal. Us deixem amb una petita mostra del seu treball i esperem que us agradi. Bones Festes i Feliç Any Nou.

premis del 2nd Christmas Writing Contest

Avui les professores del departament d'idiomes han fet entrega dels premis del 2nd Christmas Writing Contest. Felicitats a tots els/les guanyadorrs!!

Donació de l'empresa Can Jover Cultius

L’empresa “Can Jover Cultius” ens ha fet donació d’un fantàstic arbre de Nadal, que hem situat a l’entrada de l’escola. Els hi volem agrair aquest gest i felicitar el Nadal i l’any Nou. De part de tota la comunitat educativa de l'IES Salvador Espriu i, moltes gràcies!  

L'Espriu participa a la Minicopa de Girona 2019

Dissabte passat, un equip Sub 16 del Club d'Escacs Santa Eugènia, amb qui col•laborem des de fa uns anys, va participar a la Minicopa de Girona 2019 organitzada per la Federació Catalana d’Escacs. Van formar part d'aquest equip de 4 jugadors, els nostres dos alumnes Samir Seraj de 4t d'ESO i Daniel Servezov de 3r d'ESO, i el nostre exalumne Hugo Barrientos. D'altra banda, el nostre alumne de 1r de Batxillerat, Zakariya Emoula, el jugador més expert del nostre centre, va desenvolupar amb molta seriositat les tasques de Delegat de l'equip.

 
 

Visita dels alumnes de 1r del Cicle de Informàtica a la UPC

Com ja és tradició, aquest curs també hem fet la visita al BSC – Barcelona Supercomputing Center.

Sortida a les Coves Prehistòriques de Serinyà ( Pla de l’Estany )

El passat dilluns 25 de novembre els alumnes de 3ESO van visitar el Parc de les Coves Prehistòriques de Serinyà per tal de completar l’estudi de l’etapa Paleolítica de la matèria d’Història.

Universitat de Lleida. Premis treballs de recerca

L'exalumna Elisabeth Trigueros va rebre aquest dissabte una menció a l'entrega de premis dels treballs de recerca de la Universitat de Lleida.

 

19è Cros Vila de Salt al Pla dels Socs

Ahir diumenge es va celebrar el 19è Cros Vila de Salt al Pla dels Socs. Com cada anys,  alumnes del nostre centre hi van participar en representació del nostre institut en categories infantil, aleví, cadet i  juvenils. Fins i tot,  alguns van quedar classificats dins els 6 i 10 millors en diferents categories!