Esteu aquí

novembre 2019

ELS ALUMNES DE JARDINERIA A REUS.

Fa uns dies els alumnes de Jardineria i floristeria vam visitar l'institut de Jardineria i Horticultura de Reus. Allà ens van organitzar un entrenament preparatori per participar al concurs bianual Catskills.

Xerrada sobre els impostos

Dilluns 25 de novembre, els alumnes d'Economia de l'empresa de 1r de
batxillerat del nostre centre van poder gaudir de la xerrada que va portar a
terme el coordinador i tècnic fiscal, Ricard Tetas.

Head Greenkeeper del Golf Costa Brava de Sta. Cristina d’Aro.

El divendres 22 de novembre ens ha visitat el Head Greenkeeper del Golf Costa Brava de Sta. Cristina d’Aro.

Investigadora científica Helena Guasch del CEAB-CSIC

Ahir ens va visitar la investigadora científica Helena Guasch del CEAB-CSIC, va realitzar un taller-conferència els alumnes de 1r de Batxillerat per parlar i treballar el tema dels plàstics, el seu impacte sobre els ecosistemes i com s'aborda la problemàtica aplicant els principis del desenvolupament sostenible, una conferència relacionada amb la setmana de la ciència.

I FIRA DE LA CIÈNCIA A L’ESPRIU

Els passats dies 11 i 12 de novembre, els alumnes de 4t d’ESO vam organitzar la I Fira de la Ciència de l’Espriu. La Fira va consistir en preparar cinc parades on s’hi podien observar experiments relacionats amb cins matèries: Biologia, Geologia, Física, Química i Tecnologia. Durant els dos dies, tots els cursos de l’ESO van poder visitar la Fira i fer els experiments que havíem preparat.

microrrelats sobre El Día de Muertos

Avui s'han lliurat els premis i accèssits literaris als millors microrrelats sobre El Día de Muertos, concurs organitzat pel Departament de llengua i literatura castellana. La Yasmina Barghighag de 4tA, en la categoria B, i la Coumba Toure de 2nA, en la categoria A, han rebut el seu detall de mans de les guanyadores del curs passat, la Janat Chariki i la Sofia Buruiana, que enguany ha obtingut també un accèssit. A continuació us compartim els relats guanyadors. Podeu gaudir també dels finalistes a l'exposició del 1r pis del centre. 

el cantautor Emiliano Valdeolivas

Ahir ens va visitar el cantautor Emiliano Valdeolivas, que amb la seva veu i simpatia va convidar els alumnes de 1r de Batxillerat i de 4t d'ESO a fer un recorregut per alguns dels poemes més representatius de la poesia castellana. Textos com el Cantar de Mio Cid, romances, sonets de grans autors com Quevedo Góngora i Bécquer, i d'altres d'autors contemporanis com José Hierro, Jaime Gil de Biedma o Gloria Fuertes; una panoràmica de la literatura castellana que segur no va deixar ningú indiferent.

Donem la Benvinguda al NOU AULARI !

Aquest nou equipament de l'AULARI PREFABRICAT, tant necesari, ens dóna la posibiltat d'oferir més servei a la comunitat educativa.

assistent teacher

Today we had breakfast with Arabiye, the assistant teacher for this school year. Welcome to our high school !!

1st ESO students

On Wednesday 9th October at a quarter past nine, 1st ESO students and some teachers got together in the play ground to go to Fontajau by foot. After a forty minute walk, wewere a little bit tired. 

Pàgines