Esteu aquí

octubre 2019

Participació a la 22a Fira Internacional del Cistell de Salt – Exposició al Pati de Cal Mut (Salt)

Enguany, els departaments del CFGM de Jardineria i Floristeria i el de Visual i Plàstica (ViP) de l’IES Salvador Espriu han participat a la fira amb dos projectes.

Reunió pares/mares de 2n i 3r. ESO

Reunió pares/mares de 2n i 3r. ESO

Dimecres 23 d'octubre de 2019

a les 19:00

 

ACAMPADA CAFEMN

El passat 3 i 4 d'octubre, els alumnes del nou cicle de grau mitjà "Conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural" vam anar a Camprodon per tal de poder dur a la pràctica algunes de les activitats curriculars incloses en aquests estudis. Van ser dos dies molt intensos i ben aprofitats i vam poder gaudir tant de la natura com de la convivència.

Reunió pares/mares de 2n. BATX

dimecres dia 9 

reunió de pare/mares de 2n BAT.

a les 19:00

ÀLEX BARCELÓ i MIN CUNILL inauguren el curs escolar 2019-2020

El dijous 12 de setembre a la Factoria Creativa de  la Coma Cros, els regidors: Àlex Barceló i Min Cunill varen  inaugurar el curs escolar davant dels alumnes del postobligatori de l’Institut Salvador Espriu, de Salt.

 

INTERCANVI ESCOLAR SALT- ANNEMASSE

La darrera setmana de setembre,  van rebre al nostre centre els alumnes francesos de l´Institut Jean Monnet de la ciutat francesa d´Annemasse.

Aquest projecte d´intercanvi va començar al mes de maig amb la nostra estada a França durant una setmana amb l´objectiu de conèixer, relacionar-se i aproximar-se directament a la llengua francesa per millorar la capacitat comunicativa amb els parlants autòctons de la mateixa edat, convivint en el seu entorn familiar i escolar. 

Ara, ha sigut el nostre torn. Durant aquesta setmana, quinze alumnes francesos han estat  acollits per l´alumnat de batxillerat de la matèria de francès. Com contrapartida  hem donat  a conèixer els mateixos aspectes del nostre propi entorn.

Al llarg de la setmana, els alumnes de l´intercanvi han participat en nombroses activitats.  El primer dia, van recollir els alumnes a l´aeroport del Prat i seguidament van fer la visita al Parlament de Catalunya. Així, van passejar pel barri del Born i pels indrets més emblemàtics de la ciutat.

CURS ERAMUS + A LYON (FRANÇA)

“Formationprofesseurs de français ANNÉE”organitzat per l´escola LyonBleu International

Dates: Del 26 al 31 d´agost del 2019

La darrera setmana d´agost, dues professores del centre  vam participar a un curs de formació dins del projecte Erasmus K1 que va tenir lloc a la ciutat francesa de Lyon.

El curs consistia de dues parts:

  • Classes de perfeccionamentlingüístic per millorar les competències en llengua francesa.
  • Tallers de pràctiques pedagògiques i d´intercanvi amb l´objectiu de progressar i enriquir les competències professionals.

Al llarg de la setmana vam poder assistir a 4 tallers diferents:  expressió oral,  el joc a classe, la literatura i les actualitats culturals. A més, vam fer una sessió d´observació en dues classes de francès de diversos nivells.

Aquesta mobilitat ens ha permès  renovar i  enriquir pràctiques i reflexions pedagògiques mitjançant mòduls i tallers pràctics, creatius i innovadors així  com desenvolupar les habilitats per ensenyar francès reflexionant sobre com  ajudar els estudiants a desenvolupar la creativitat i les habilitats de comunicació.