Esteu aquí

abril 2019

programes de formació i inserció (PFI) / Programes de Transició al Treball (PTT)

Els programes de formació i inserció (PFI) / Programes de transcició al Treblla , que són voluntaris i duren un curs acadèmic, estan pensats per a joves d'entre 16 i 21 anys que han deixat l'educació secundària obligatòria i no segueixen estudis en el sistema educatiu ni participen en cap acció formativa.

• Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic (CM01)
• Auxiliar de muntatges d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas (EE02)

  • Oferta inicial de places escolars: 10 de maig de 2019
  • Presentació de sol·licituds: del 13 al 24 de maig de 2019. La sol·licitud de preinscripció es formalitza i es presenta, junt amb la documentació acreditativa (dins el termini indicat), al centre demanat en primer lloc. Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona.
  • Entrevistes d'orientació i valoració de l'adequació del programa a la situació del sol·licitant: del 13 al 31 de maig de 2019, segons la convocatòria individual feta pel centre
  • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 3 de juny de 2019
  • Sorteig del número de desempat: 5 de juny de 2019, a les 11 h, als serveis centrals del Departament d'Educació (Via Augusta, 202, Barcelona)
  • Presentació de reclamacions: del 5 a l'11 de juny de 2019
  • Llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions: 13 de juny de 2019
  • Oferta final de places escolars: 5 de juliol de 2019
  • Llista d'alumnes admesos: 5 de juliol de 2019

ERASMUS + KA1 2018-2020: HOMO SUM Cultura e inclusión social en la europa del siglo XXI

SEPIE

Trobada de centres a logroño amb projectes K1

Resum del projecte a la platarforma de resultats : https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects/eplus-project-details/#project/2018-1-ES01-KA101-047508.

Formació a Sesimbra ( Portugal) Estiu 2018 i el material utilitzat per fer-ne difusió entre el professorat de l'institut

Estada d'observació a Palermo del 9 al 17 de març de 2019.

Visita a l'institut Salvador Espriu del professorat del Liceo Benedetto Croce i recepció de l'alcade de salt

Trobada de seguiment a Madrid maig 2019

Material presentació Jobshadowing Palermo per fer-ne difusió entre el professorat de l'institut el 15 de maig de 2019

Formació a lyon dues professores 26 al 31 d´agost del 2019

Formació a lyon juliol 2019. Document de presentació del contingut

Formació a dublin estiu 2019. Document presentació del contingut

 

Formació a oxford juliol agost 2019 Document de presentació del contingut

British Culture la formació a Londres, setembre 2019 . Document presentació del contingut

Roll Up del projecte:

Article al Punt Diari (23-11-2019)

Fes clic per ampliar

 

 Article a la revista LA FARGA Numero 328-febrer2020

Els calendaris que cada fa la direcció per propocinat l'institut també parlen d'erasmus:

 

 

 

 

------------------------------------------------

El presente proyecto ha sido financiado con el apoyo de la Comisión Europea. Esta publicación (comunicación) es responsabilidad exclusiva de su autor. La Comisión no es responsable del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein

APS Joves solidaris

El passat dilluns 8 d'abril vàrem celebrar la cloenda de la sisena edició del projecte d'aprenentatge i servei JOVES SOLIDARIS. Alumnes del Cicle formatiu de Informàtica han donat classes d'informàtica a usuaris del Centre de Recursos de la Gent Gran de Salt i han elaborat un blog sobre l'activitat ( https://jovessolidaris2019.wixsite.com/salt) durant cinc sessions.
 

L' APS Germans de Sang

L' APS Germans de Sang culmina amb la donació de sang del dia 11 d'abril. La participació ha estat molt bona, durant tot el dia ha estat l’autobús del banc de sang a ple rendiment. L'alumnat de 3r d'ESO s'ha implicat activament en totes les activitats de la campanya de conscienciació i això ha donat el seu fruit...Hem aconseguit 65 donacions!!! Gràcies a tots els que ens heu ajudat a fer-ho possible

.

L’IES Salvador Espriu, l’INS la Garrotxa i l’Escola Agrària i Forestal de Sta Coloma de Farners hem unit esforços una edició més i hem estat presents a l’ExpoJove 2019

El passat 3, 4, 5 i 6 d’abril va tenir lloc una nova edició de l’ExpoJove a la Fira de Girona. Des de fa 14 anys s’organitza aquest saló amb l’objectiu a d’orientar sobre l’oferta formativa i professional que tenen a disposició les/els joves després de l’etapa de formació obligatòria. Per aquest motiu es presenten cicles formatius de formació professional de grau mitjà, grau superior, ensenyaments artístics, esportius i l’oferta universitària. I altres informacions de primera mà sobre sortides laborals, idiomes, voluntariat, formació Dual, beques, emprenedoria, salut , estudis a l’estranger…

Viatge final etapa estudis postobligatoris

El passat mes de març un grup d´alumnes de cicles formatius i batxillerat , acompanyats de dues professores, van fer un viatge de final d´estudis a Roma. Del 20 al 23 de març van caminar de valent per la “ciutat eterna” ,visitant els monuments i espais més emblemàtics de la ciutat.

REUNIÓ DE PARES I MARES ALUMNAT 2 BATX

24 D'ABRIL DE 2019

A LES 19:00

Concurs matemàtic de fotografia 2019

El dimecres 10 d'abril de 2019 va tenir lloc l’entrega de premis del IX concurs de fotografia
matemàtica organitzat pel departament de Matemàtiques.

Visita a la seu de l'empresa SWHosting de 2n SMX

Dilluns 8 d'abril els alumnes de 2n curs del cicle d'informàtica varen fer una visita a les instal·lacions que l'empresa SWHosting (www.swhosting.com) a Fornells.

L’Institut SALVADOR ESPRIU PARTICIPA A L’ONZENA EDICIÓ DE LA FIRA DE LA FLOR I EL PLANTER DE SALT

El diumenge 7 d’abril es va celebrar l’onzena edició de la Fira de la Flor i el Planter de Salt, un mercat amb parades de plantes, flors, planter ecològic, herbes medicinals i aromàtiques, cosmètica natural i estris d’horta artesanal va ser l’eix principal de la jornada. Enguany, també es va gaudir de l’intercanvi de llavors itallers per a les famílies.

Pàgines