Esteu aquí

març 2019

Directora, Professores i membre del PAS del Liceo de Palermo a Salt

Aquest passat dimarts dia 26 de març es va iniciar un projecte job shadowing, d' observació de bones pràctiques, entre el nostre centre i el centre italià Benedetto Croce. Les representants de l' institut de Palermo ( dues docents, la directora i personal de l' administració) van ser rebudes pel nostre director en una recepció a la biblioteca. A continuació van compartir un esmorzar en  el pati de la font, acompanyades per diferents membres de la nostra comunitat educativa.( L' esmorzar ha estat organitzat per la Sonia Méndez i la Susana Rojo)

GeoGirona

El passat divendres 22 de març els alumnes de 1r i 2n de batxillerat vam fer una sortida geològica a Girona. Vam recórrer diferents llocs, com la muralla, la Catedral, el pont de pedra i la pedrera Anglada, per tal d'aprendre la història geològica de Girona, identificar alguns fòssils en les roques ornamentals i roques utilitzades en construcció.

A L’ESPRIU PICALLETREGEM!

EL NOSTRE ALUMNAT APRÈN CATALÀ TOT JUGANT AMB EL NOSTRE PROPI PICALLETRES

Des de fa algunes setmanes, l’institut Salvador Espriujuga amb la llengua creant el seu propi concurs Picalletres, que ha aconseguit entrar a les aules i despertar la passió per la llengua catalana.

L’ESPRIU SOLIDARI

VOLUNTARIS DE 3r D’ESO DE L’INS S. ESPRIU EXPLIQUEN A ALUMNAT DE PRIMÀRIA QUE DONAR SANG ÉS DONAR VIDA…A TRAVÉS D’UN CONTE!

Alumnes voluntaris de tercer d’ESO del nostre centre han volgut col·laborar amb la campanya de Donació de Sang a partir d’un bonic projecte del BANC DE SANG I TEIXITS DE CATALUNYA que consisteix en explicar un conte titulat “La història del superherois de la sang” als alumnes de tercer de primària delSilvestre Santalói de l’escola Les Deveses, ambdues de Salt, amb la intenció de conscienciar-los, des de ben petits, del fet que donar sang és donar vida.Després, aquests alumnes han dibuixat els superherois del conte i ens els han regalat!

Donació de sang

La donació de sang es farà el dia 11 d’abril de 10 a 14h i de 16h a 19h al nostre institut

 

Dia internacional dels boscos

El 21 de març, coincidint amb el dia internacional dels boscos, una representació dels delegats verds de l'institut han ajudat als alumnes del cicle de jardineria a plantar dos arbres al pati de l'escola. 

L’alumnat del CFGM de Jardineria i Floristeria s’apropen a empreses del sector primari a través de les Jornades professionals organitzades per l’Espai Municipal d’Ocupació de Salt (EMO)

Els passats dies 11 i 12 de març, l’EMO de l’Ajuntament de Salt va organitzar la jornada sobre els sectors professionals “Treballa al sector primari”, dirigida a persones interessades en treballar en el sector a l’aula de formació de l’EMO.

IV trobada d'estudians de Salt

 

El regidor d' Ensenyament de l'Ajuntament de Salt ens visita.

El regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Salt, Sr. Femí Cunill ens visita. En el taller de Tecnologia de l'Institut observa de primera ma com s'està construint la "Bèstia" amb material vegetal ( principalment) amb mimbre.

ALUMNES DE L’AULA D’ACOLLIDA DE L’ ESPRIU: ACTORS CONSOLIDATS!

Alumnes nouvinguts actuen a la biblioteca Bohigas de Salt amb l’obra El vestit de l’emperador de la mà del projecte Arrelarreu, d’Omnium Cultural.

Arrelarreu és un  projecte d’aprenentatge i servei comunitari dut a terme amb estudiants de les aules d’acollida de secundària. L’institut Salvador Espriu integra aquesta iniciativa teatral com una metodologia més per afavorir l’ús del català del nostre alumnat nouvingut.Hem comptat, pels assajos, amb la inestimable ajuda de la Sabina, membre de la formació teatral El Galliner, escola de teatre de  referència en pedagogia teatral a les comarques gironines.

Pàgines