Esteu aquí

novembre 2018

L'ESPRIU ESTRENA A TEMPORADA ALTA AMB "EL COS ES COLA"

Divendres 7 de Desembre: Pre-estrena amb les famílies a les 20'15h 
Dissabte 8 de Desembre: Estrena amb públic general a les 20'15h (entrades a la web de Temporada Alta per 6 euros)
 

Taller de química al CaixaForum

Els alumnes de 3r d’ESO han anat el dies 26  i 27 de novembre a uns tallers de reaccions químiques al CaixaForum de Girona. Han vist reaccions de tot tipus: unes desprenien  calor, altres aconseguien  glaçar  l’aigua i altres eren explosives, lluminoses, etc. Han repassat les reaccions que havien fet a classe i s’ho han passat molt bé.

Sortida al Mercat de Flors

El passat dimecres 21 de novembre els alumnes del cicle de jardineria floristeria de l’Espriu ens vàrem dividir en dos grups per visitar uns (1r curs) el Mercat de la flor (Vilassar de Mar) i la Cooperativa de productors de plantes ornamentals del Maresme (Corma) de Premià de Dalt. I els de 2n Plantes Bada (Vilassar de Mar) i Corma.

Sortida a Barcelona

El dia 17 d’octubre els alumnes de primer i segon de batxillerat vam fer una sortida a Barcelona. La primera activitat va ser conjunta: anar al teatre. Vam tenir l'oportunitat de gaudir de Maremar, la nova obra de la companyia Dagoll Dagom, estrenada recentment al teatre Poliorama.

Botiga de nadal

Els alumnes de 2n de Batxillerat, Cicles Informatius i Jardineria que aniran de viatge a Roma han muntat una parada a l'entrada de l'institut. Venen de tot una mica: polvorons, bombons, tasses amb xocolata, coixins terapèutics, oli d'argan i altres productes amb la finalitat de recollir fons per al seu viatge. Només estaran fins el dia 29 de novembre.  Animeu-vos a comprar!

Eleccions al Consell Escolar 2018. Candidats i dia de votació

Candidats:

  • Sector Alumnes: Anais Galvez Moreno, Walid Boumediane Karim
  • Sectros pares i mares: Antonia Cabeza Benito, Xavier Felip Cat
  • Sector PAE  Monica Saguer Batlle
  • Sectror Professorat: Joan Alsina Tarres, Emma Fernández Micaló, Marc Giner Esteve, Juan Martín Puntada, Lourdes Ortíz Duran, Teresa Rabionet Serra, Anna Tuñón Cirbián

Votacions:

  • 27 de novembre. Elecció de professorat, a les hores del pati, a la sala de professorat
  • 28 de novembre. Elecció de pares i mares d’alumnes, de les 18:00 a 20’00 a la sala de visites 1
  • 29 de novembre. Elecció de l'alumnat, a partir de les 9 a les aules
  • 30 de novembre. Elecció del personal PAE, a les hores del pati al despatx de secretaria.

Halloween a l'Espriu

Els alumnes de 2n ESO A i B han celebrat la festa de Halloween fent uns escrits sota el títol de "Haunted House for Sale".Felicitats a tots els participants, en especial a les guanyadores: Sofia Buruiana i Doha El Haouzi amb el 1r premi i Niharika Kaur en segon lloc.

Els alumnes del Cicle a la FIB, BSC i CIM.

Sí, aquest any els alumnes de primer del cicle d'informàtica tornem a Barcelona. El dilluns dia 5 de novembre els alumnes del cicle d'informàtica de l'Espriu ens varem dividir en dos grups per visitar uns el museu de la FIB (Facultat d'Informàtica de Barcelona) i el supercomputador Marenostrum que està al BSC (Barcelona Supercomputer Center) i els altres la fundació CIM-UPC líder en la impressió 3D al sud d'Europa.
La FIB ja fa uns anys que té un petit museu amb aparells informàtics antics que ens permeten veure l'evolució de la informàtica en la història recent.

L'alumnat d'informàtica sortim a buscar xarxes wifi i a visitar la Fira de Girona

Dimarts 30 d'octubre de 2018, dins la programació de les fires de Sant Narcís de la ciutat de Girona té lloc la Fira de Mostres, on les empreses interessades van a exposar els seus serveis, materials, idees,... per promocionar-se. L’alumnat de cicles formatius es prepara per sortir al món laboral, i per tant, creiem que és convenient que conegui les empreses de la zona. Des del departament d’informàtica cada any es programa una sortida a la Fira de mostres que té lloc a l’octubre per fer un recull de dades de les empreses expositores. La idea és veure si hi ha empreses que es dediquin a la informàtica i conèixer a què es dediquen: hardware, programació, protecció de dades, serveis,..., però també saber quin és l’ús de les noves tecnologies i de la informàtica a les altres empreses de la zona. Ús de mòbils, de tablets, d’Internet, d’ordinadors… avui en dia són poques les empreses que no depenen de les noves tecnologies.

Xerrada formativa a càrrer de Karles Martinoy de la Cooperativa Click SCCL sobre les diferents aplicacions informàtiques en el camp de l'agronomia.

El dimecres 7 de novembre de les 9.15 fins les 11.00 l'enginyer electrònic i president de la Cooperativa Click SCCL, Karles Martinoy, ha tocat la porta de l'aula de 1r del CFGM de jardineria i floristeria per explicar-los l'actualitat dels programes informàtics agronòmics relacionats amb la sanitat vegetal i el món fitosanitari.

Pàgines