Esteu aquí

octubre 2018

Qüestionari: "El vent a la literatura"

Les alumnes Jaineba Sakolly de 1A i la Doha El Haouzi de 2A han guanyat el concurs del qüestionari sobre "El vent a la literatura". Enhorabona i gràcies a tots els alumnes que heu participat.  

                     Pilar Carrera

Sortida tutoria 3r. ESO

El Divendres 26 d'octubre els alumnes de 3r d'ESO van fer una sortida de tutoria per inaugurar el curs. Van esmorzar i dinar tots junts i van gaudir dels carrers del Barri Vell de Girona.

Espectacle "la corda"

El dimecres 24 d'octubre, els alumnes de 3r d'ESO han gaudit de l'espectacle "La corda", per gentilesa del programa ATempo del Temporada Alta, que té con a objectiu portar el teatre a les aules...

Alumnes de primer d'eso a Fontajau

El dimarts 2 d'octubre tots els alumnes de primer de la ESO vam anar a peu a Fontajau.

Eleccions al consell escolar 2018

Amb la publicació de la Resolució ENS/2172/2016, de 13 de setembre (DOGC 28.09.16), per la qual s’estableix el calendari del procés electoral per renovar els membres dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics, el Departament ha iniciat el procés bianual de renovació parcial dels sectors electius dels consells escolars de tots els centres públics i privats concertats. El procés s’inicia el proper 5 de novembre i ha d’estar acabat abans del dia 21 de desembre de 2018 en tots els casos.

Fòrum d'estudiants de Salt

 

Donació de sang, 24 d'octubre de 2018

Concurs de microrelats

El Departament de Castellà ha posat en marxa el 1r concurs de microrelats il-lustrats de Terror adreçat a tot l’alumnat de l'ESO.

Pla lector 2018-2019

 El passat divendres, 5 d´octubre,  vam començar el Pla Lector del primer trimestre. Tots els alumnes van triar un nou llibre per llegir.

 

Els alumnes de 1r i 2n del CFGM de jardineria floristeria participen un any més a la XXI Fira del Cistell (Salt)

El passat dijous 4 d’octubre el grup de 2n de Jardineria floristeria de l’IES Salvador Espriu, durant la classe de Composicions Florals (Mòdul MP09),  van realitzar la composició floral del Cistell que el mateix Ajuntament de Salt va portar fins l’institut per facilitar el muntatge de la peça.

Pàgines