Esteu aquí

juliol 2018

RECONEIXEMENT PELS BONS RESULTATS ACADÈMICS

Ja fa uns quants anys que l'AMPA, té un reconeixement pels bons resultats acadèmics.
Familiarment les anomenen les "Beques AMPA".

Acte de lliurament de les Distincions de les Proves d’Accés a la Universitat

El  passat  divendres, 20 de juliol, a les cinc de la tarda, la Consellera d’Empresa i Coneixement es va  complaure a convidar-nos a l’acte de lliurament de les Distincions de les Proves d’Accés a la Universitat,que va tenir lloc a L’Auditori de Barcelona,

LLIURAMENT DE LES BEQUES PNEUMÀTICS PERELLÓ

 

En aquest curs, una noi i un noi, estudiants de segon de batxillerat han obtingut el reconeixeemnt de les Beques Pneumàtics Perelló, una pel millor treball de recerca i l'altre pel millor expedient acadèmic, de l'alumnat del nostre centre.

    Gemma Martínez Villar
    Alfonso Sánchez Cabrero

MENCIÓ HONORÍFICA EN EL 15è PREMI ARGÓ

El treball de recerca " Explorant el gust amarg a través de la genètica i el cafè " realitzat per l'alumne Alfonso Sánchez Cabrero ha estat guardonat amb una:Menció honorífica a treballs de l'àmbit de biociències i ciències de la salut, en el 15è Premi ARGÓ d'aquest any

RECONEIXENT PELS BONS RESULTATS EN EL BATXILLERAT

Dos alumnes de 2n de batxillerat han obtingut el reconeixement, pels bons resultats acadèmics, per part de l'Equip Docent.

ELS ALUMNES DEL CICLE D'INFORMÀTICA PREPAREN EL "BLOG" DE L'AMPA.

En aquest curs, l'AMPA ha promogut la creació d'un "BLOG" per a visualitzar les activitats que entre totes/ts porten a terme com a Associació.

EL PLENARI DE L'ALUMNAT ENS VALORA...

Com és habitual, a cada curs, els membres de l'Equip Directiu es reuneixen amb els representants de l'alumnat. Dos representants per curs (delegats/des i subdelegats/des).

EL PLA LECTOR DONA MÉS FRUITS...

El Pla Lector del centre va fent camí. La lectura diària i constant estimula la lectura del nostre alumnat. La lectura del pati de la font també convida a una lectura tranquil·la i reposada.

ALUMNES DE L'ESPRIU REBEN EL RECONEIXEMENT DEL DELF

Tres alumnes del nostre, reben el reconeixement del DELF " Diplôme d'études en langue française", que es va lliurar en un acte públic en el Pavelló Municipal de "la Pineda" a Sant Gregori.

EXTRAESCOLAR D`ANGLÈS

L'alumnat de 4t d'ESO i dels estudis postobligatoris (batxilleat i cicles) han gaudit d'una activitat extraescolar d'anglès que hem gaudit gràcies al suport de  l'AMPA.

Pàgines