Esteu aquí

juny 2018

Treball de síntesi a l'Espriu

Des de primer fins a quart d' ESO, l'alumant ha treballat de valent aquests últims dies per a completar el que es proposava. Els temes han estat: Les Gavarres, l'aigua, l'Espiral de la vida i Preparem-nos per a buscar feina. Tots els treballs han culminat amb una exposició de la feina feta davant de tot el grup i del professorat. Alguns més creatius s'han exposat en diferents espais del centre.

Comiat de l'alumnat de 4t d'ESO de l'Espriu

Emocions, elegància, germanor, agraïments, paraules, ball, records, detalls, exclamacions... es van mostrar en l'acte de comiat de l'alumnat que enguany acaba el seu cicle d'ESO.

Final de curs a l'Espriu

Un curs més l'alumnat d'ESO de l'Espriu gaudeix de propostes molt engrescadores per l'últim dia. Tots els nivells fan una sortida o alguna activitat divertida.

Lliurament de notes curs 2017-2018

Les notes d'ESO, primer de Batxillerat i  primer de CFGM   es lliuraran el dijous 28 de juny de 2018 a les 9;00 hores del matí. El període de reclamacions s'acabarà el 29 de juny de 2018

FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE A TOULOUSE

La setmana passada els alumnes de teatre en francès vam anar a Toulouse al 32è Festival Internacional de Teatre ‘’Eclairs de Scène’’.

Exposició final de curs a l'Espriu

Un any més, l'alumnat de l'Espriu mostra en una exposició els treballs fets en diferents assignatures. A l'entrada hi ha les figures geomètriques de 3r d'ESO de matemàtiques sota el nom « Les matemàtiques es poden contruir?» També els treballs de tecnologia de 1r d'ESO, l'estoig i el tangram, de 2n d'ESO el tapís, de 3r d'ESO tota una urbanització d'habitatges i d'estructures esculturals, de 4t d'ESO el braç hidràulic i el pont. Desde l'optativa de Visual i plàstica de 4t d'ESO hi ha una mostra de Packagin de producte. Havien de dissenyar d'un paquet de galetes i un perfum a partir d'un cos geomètric. Fins fa pocs dies, també hi havia els treballs de 4t d'ESO de l'assignatura d'anglès: Upcycling Project.

Un hola i un adéu a l'Espriu

Els nostres alumnes de 4t d'ESO han rebut a classe una visita sorpresa. Els més joves del centre els han vingut a acomiadar i a desitjar-los molta sort en tot el que facin a partir d'ara. Els han regalat un punt de llibre elaborat per cadascun d'ells. No n'hi havia cap d'igual. Ha estat una sorpresa molt bonica. La mateixa que els van fer els de 4t a ells quan van arribar a l'Espriu.

Our Upcycling Project. 4th of ESO Students

What is upcyling?

Upcycling is converting old or discarded materials into something different. Something useful and often beautiful.

DOBLE SORPRESA AL III TORNEIG “ESCACS A L’OMBRA”

El passat dijous 14 de juny va tenir lloc la darrera sessió de l’activitat extraescolar Curs d’Iniciació als Escacs. Per celebrar-ho, en aquesta darrera sessió novament vàrem dur a terme un torneig i així l’alumnat va poder posar en pràctica els seus coneixements adquirits durant el curs. Van participar a la competició un total de 13 alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO i el sistema d’emperallament escollit va ser el Swiss, que consisteix a enfrontar els jugadors de la mateixa puntuació.
 

4t ESO Comiat . Auditori Coma Cros

Pàgines