Esteu aquí

febrer 2018

Stop a l'embolcall d'alumini

Com ja sabeu, a l’Institut Salvador Espriu ens van atorgar el distintiu d’Escola Verda fa 4 anys.

Això comporta unes responsabilitats educatives respecte la cura de l’entorn, la gestió dels residus, el reciclatge i tots aquells aspectes que tenen a veure amb la millora d’aquests hàbits dins la comunitat educativa que formem alumnat, famílies, professorat i totes les persones que participem en el centre.  

Fem “Stop” a l’embolcall d’alumini.

Els alumnes de Teatre de l’Espriu participen en un taller d’interpretació de “CaixaEscena”, a Girona

El dimarts 6 de febrer, els alumnes de l'optativa de Teatre en català i els alumnes de Teatre en francès de l'Institut Salvador Espriu van participar en un taller del Cicle de Teatre “CaixaEscena”, al CaixaForum de Girona. Durant tot el matí, guiats per un actor i professor de teatre, van dur a terme diverses activitats de relaxació, exercicis de veu, memorització i improvització. Al final del taller es van fer dos grups i van assajar i interpretar dues escenes de Romeu i Julieta.

 

Nous horitzons per als nostres Batxillers

L’alumnat de 2n de Batxillerat ja veuen ben propera la Universitat o els estudis superiors. Aquest passat divendres, 16 de febrer, han estat a la Jornada de Portes Obertes de la Universitat de Girona (https://www.udg.edu/ca/futurs-estudiants/jpo) per a informar-se millor de les possibilitats i característiques de les diferents Facultats i Escoles. Els han acompanyat els professors Gemma Padrosa i Xavier Serra, però tots ells i elles s’han manegat d’allò més bé.

L’alumnat de 2n d’ESO de Teatre fa una càpsula d’A Tempo

Els alumnes de l’optativa de Teatre en català de 2n d’ESO vam fer una classe diferent, el dimecres 31 de gener, participant en una càpsula A tempo. És una iniciativa de Temporada Alta per acostar el teatre a l’alumnat i conèixer les diferents disciplines de les arts escèniques.