Esteu aquí

desembre 2017

Bon Nadal i Feliç any nou 2018

 

Invitació Exposició CONARTE

Els alumnes de tercer d'eso han preparat a la Biblioteca de l'Institut una exposició fotogràfica on es recull la seva col·laboració en el projecte CONARTE.  Tots els pares i mares d'alumnes estan convidats a visitar-la el dia 22 de desembre de 10:15 a 11:00

Casi tres cents joves “filosofem” sobre la veritat, a Girona

El divendres dia 15 es respirava reflexió a la Universitat de Girona: i l’alumnat de 2n de Batxillerat de l’Espriu hi ha estat ben present. Des de bon matí s’ha desenvolupat la “Novena Jornada de Filosofia de Girona”, enguany sota el títol “Viure amb la postveritat. Fets i relats”.

«Artistes a L'Aula» d'A Tempo visita l'Espriu

El dilluns dia 4 de desembre van venir a classe l’Alejandro  Santaflorentina i la Clàudia Cedó del projecte A Tempo. El motiu de la seva visita era per dur a terme l’activitat “Artistes a l’Aula”. 

La postveritat a debat: en parlem els de 2n de Batxillerat!!!

El divendres 15 de desembre, casi 300 alumnes de 2n de Batxillerat de 6 Instituts debatran sobre la postveritat a la Universitat de Girona. Hi seran també els nostres companys del darrer curs abans de la Universitat.

ACCUEIL

NOTRE  ÉTABLISSEMENT

Nom  Institut Salvador Espriu

Type d´établissement Lycée polyvalent. Le lycée Salvador Espriu accueille environ de 600 élèves repartis en plusieurs filières générales, professionnelles et les quatre cours d´enseignement secondaire obligatoire. Les principaux objectifs sont de préparer les élèves au Baccalauréat et leur accès à l´université.

Nos enseignements

L'Espriu viu ConArte amb l'Alejandro

Hola! Sóc l'Alejandro, de ConArte Internacional, i durant aquest primer trimestre em veureu els dilluns i els divendres a l'institut. Sóc artista visual i treballo en tàndem amb en Marc Roger a l'assignatura de Ciències Socials, desenvolupant projectes artístics amb els estudiants de 3r d'ESO.

Xerrada científica a l’Espriu

El dimecres 15 de novembre els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat cientifico-tecnològic van assistir a una xerrada dins el marc de la celebració de la Setmana de la Ciència. La xerrada la va impartir el  Sr. Lino Montoro, doctor enginyer químic, professor agregat del departament d’Enginyeria Mecànica i de la Construcció Industrial de la Universitat de Girona; la seva àrea de recerca principal és l’aplicació de tecnologia termoelèctrica per a l’aprofitament de la calor residual, especialment aplicada a motors tèrmics i calderes de biomassa.