Esteu aquí

desembre 2017

Bon Nadal i Feliç any nou 2018

 

Invitació Exposició CONARTE

Els alumnes de tercer d'eso han preparat a la Biblioteca de l'Institut una exposició fotogràfica on es recull la seva col·laboració en el projecte CONARTE.  Tots els pares i mares d'alumnes estan convidats a visitar-la el dia 22 de desembre de 10:15 a 11:00

Casi tres cents joves “filosofem” sobre la veritat, a Girona

El divendres dia 15 es respirava reflexió a la Universitat de Girona: i l’alumnat de 2n de Batxillerat de l’Espriu hi ha estat ben present. Des de bon matí s’ha desenvolupat la “Novena Jornada de Filosofia de Girona”, enguany sota el títol “Viure amb la postveritat. Fets i relats”.

«Artistes a L'Aula» d'A Tempo visita l'Espriu

El dilluns dia 4 de desembre van venir a classe l’Alejandro  Santaflorentina i la Clàudia Cedó del projecte A Tempo. El motiu de la seva visita era per dur a terme l’activitat “Artistes a l’Aula”. 

La postveritat a debat: en parlem els de 2n de Batxillerat!!!

El divendres 15 de desembre, casi 300 alumnes de 2n de Batxillerat de 6 Instituts debatran sobre la postveritat a la Universitat de Girona. Hi seran també els nostres companys del darrer curs abans de la Universitat.

ACCUEIL

NOTRE  ÉTABLISSEMENT

Nom  Institut Salvador Espriu

Type d´établissement Lycée polyvalent. Le lycée Salvador Espriu accueille environ de 600 élèves repartis en plusieurs filières générales, professionnelles et les quatre cours d´enseignement secondaire obligatoire. Les principaux objectifs sont de préparer les élèves au Baccalauréat et leur accès à l´université.

Nos enseignements

 • Enseignement secondaire obligatoire : 4 années
 • Baccalauréat sections L (littéraire), SES (Sciences économiques et sociales),S (scientifique)
 • BTS en informatique
 • BTS en jardinage

Départements

 • Arts Plastiques et Études humanistiques
 • EPS
 • Histoire et Géographie
 • Technologie
 • Langue et littérature catalane
 • Langue et littérature espagnole
 • Sciences physiques et naturelles
 • Mathématiques
 • Langues étrangères
 • Informatique
 • Jardinage

Àge des élèves: 12-18 ans

Personel : 70 personnes travaillent au quotidien pour le bon fonctionnement  du lycée dont 60 professeurs et 10 agents administratifs.

Scolarité: De 12 à 16 ans, nos élèves suivent quatre cours d'enseignement secondaire obligatoire. Après avoir obtenu le diplôme (ESO), ils peuvent  poursuivre leurs études pendant deux ans (Batxillerat-Bac), deux cours destinés à préparer l´élève aux  examens d'accès à l'université (Selectivitat).
De plus,  afin de bien accueillir la diversité de nos étudiants, nous sommes des pionniers dans différents programmes qui essaient de répondre à leurs différents besoins. Pour les nouveaux arrivants, nous avons l´« Aula d'Acollida » une classe où les élèves apprennent la langue tout en assistant à des cours ordinaires afin qu'ils se sentent pleinement intégrés au lycée.

Pour ceux qui préfèrent continuer leurs études vers une voie plus technologique ou professionnel, le lycée offert la possibilité d´opter pour une formation de BTS en informatique et BTS en jardinage.

Contacte:
INSTITUT SALVADOR ESPRIU
Av. Folch i Torres 4
17190 SALT
Phone: +34 972 240 246
Fax:  +34 972 244 831

E-mail: iessalvadorespriu-salt@xtec.cat

Web page: http://iessalvadorespriu-salt.cat

Location: Location on Google Maps

L'Espriu viu ConArte amb l'Alejandro

Hola! Sóc l'Alejandro, de ConArte Internacional, i durant aquest primer trimestre em veureu els dilluns i els divendres a l'institut. Sóc artista visual i treballo en tàndem amb en Marc Roger a l'assignatura de Ciències Socials, desenvolupant projectes artístics amb els estudiants de 3r d'ESO.

Xerrada científica a l’Espriu

El dimecres 15 de novembre els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat cientifico-tecnològic van assistir a una xerrada dins el marc de la celebració de la Setmana de la Ciència. La xerrada la va impartir el  Sr. Lino Montoro, doctor enginyer químic, professor agregat del departament d’Enginyeria Mecànica i de la Construcció Industrial de la Universitat de Girona; la seva àrea de recerca principal és l’aplicació de tecnologia termoelèctrica per a l’aprofitament de la calor residual, especialment aplicada a motors tèrmics i calderes de biomassa.