Esteu aquí

novembre 2017

Jornada tècnica a la Coma-Cros

El departament de Jardineria organitza una Jornada tecnica el 19 de desembre de 2017 a la Coma-Cros de Salt.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt  o enviant un correu a la seva coordinadora Teresa Adserias (A/e: tadserias@gmail.com)

Logo pla Lector

Ja tenim logo pel Pla Lector. El departament de visual i plàstica i coordinació del PLEC han triat  el logo creat per  l´alumne Ismail Et Taleby de 3ESOA. Gràcies, Ismail,  i a tots els alumnes que hi heu participat.

 

School Information

Name:  Institut Salvador Espriu

Type of School: Secondary School teaching students of Compulsory Secondary Education and Computer Vocational Studies and also college of further education preparing its students for attending university.

 Departments

El projecte «Planters» de l' Espriu al III Fòrum de les Arts Escèniques Aplicades

Convençuts que l’art és essencial i indispensable per a la formació integral de la persona, l'Institut del Teatre de Barcelona va celebrar el passat cap de setmana, 17 i 18 de novembre  el III Fòrum d'Arts Escèniques Aplicades: Educació.

Nois i noies de 2n de Batxillerat de l’Espriu recorren el camí de Solitud de Víctor Català

El dijous 16 d'octubre els estudiants de Literatura Catalana de segon Batxillerat A vam anar d'excursió a Torroella de Montgrí per realitzar l'itinerari literari de Víctor Català. A Torroella ens hi esperava una guia. Amb ella vam pujar a peu pel camí de Santa Caterina, rodejant el massís de Montgrí, fins a arribar a l'ermita, on Víctor Català es va inspirar per escriure Solitud.

Benvinguda a l'Espriu

Durant la setmana del 16 al 20 d'octubre, els alumnes de 4t d'ESO van visitar les tutories dels seus companys més joves per donar-los la benvinguda al centre, oferir-los consells i resoldre dubtes que poden sorgir quan comences l'etapa que ells estan a punt de finalitzar.

Fòrum d'estudiants universitaris de Salt

El proper divendres 1 de desembre, hi ha la "I Trobada d’estudiants universitaris de Salt" (http://bit.ly/univforum), a l’Auditori de la Coma Cros.
Comença a les 18:45 i el programa inclou presentació d’experiències, informacions per a universitaris i per a estudiants que desitgen accedir o han accedit a l’educació superior, una performance artística i una ponència d’Antoni Puigverd. El programa complet es pot consultar a: https://sites.google.com/view/univforum/i-trobada-2017-programa
És obert a tothom (antics alumnes i antics docents, alumnes de 2n de Batx., nois i noies de Salt graduats a la Universitat o a un Cicle superior, etc.), i es pot preguntar a forumestudiantssalt@gmail.com

Agrairem que ho difoneu per les vostres xarxes, i que ens hi veiem.

Tdebat a l'Aula. La corda

El dimecres 15 de novembre, la companyia d'Arts i Formació A Tempo visitava per sorpresa els alumnes de 4t per oferir-los una peça de Teatre a l'Aula.

Pàgines