Esteu aquí

juny 2017

LLibres /dossiers i material curs 2017-2018

En els enllaços següents us podeu descarregar la llista dels llibres i material estan repartides per nivells i per grups :

LListes llibres ESO
1esoA 2esoA 3esoA 4esoA
1esoB 2esoB 3esoB 4esoB
1esoC 2esoC 3esoC 4esoC
1esoD 2esoD 3esoD  
Llistes Llibres Batxillerat
1batxA(*) 2batxA(*)    
1batxB(**) 2batxB(**)    
Llistes llibres CFGM Informatica
1cf ( tots els grups)
2cf (tots els grups)
Llistes llibres CFGM Jardineria
1cf ( tots els grups)

(*) Batxillerat Humanistic i Ciències Socials

(**) Batxillerat  científic tecnològic.

Canvis (04-07-17) : El llibre de llatí de segon BTX ha s'ha canviat ISBN. l'edició anterior està esgotada.

El llibre Frankestein de primer batx A ( literatura Universal) s'ha canviat d'editorial.

Resultats excel·lents a les proves DELF de llengua francesa

Tres alumnes de 4t d´ESO, la Loubna, la Dienaba i la Manuela s´han presentat a la convocatòria  d´aquest any  de les proves de llengua francesa DELF SCOLAIRE A2.

Esmorzar saludable

Dins el pla d’acció tutorial de l’alumnat de 1r d’ESO es tracten els bons hàbits alimentaris. El projecte acaba amb un esmorzar col·lectiu el tercer trimestre. Un esmorzar complet on tots els alumnes han disfrutat preparant-lo, organitzant-lo i s’han ben atipat.

 

Exposició de treballs realitzats en el treball de síntesi, tecnologia i matemàtiques de l'Espriu

Un any més, l'alumnat de 3r d'ESO mostra els seus treballs realitzats durant tot el curs a l'entrada de l'institut.  Si us acosteu al centre  podreu apreciar la bona feina en la construcció de les maquetes de les cases i en els diferents treballs de l'optativa de tecnologia.

L’Espriu al 18è Torneig Interinstituts de Rugbi 7 a Girona

El passat dissabte 3 de Juny, un equip format per jugadors de tercer i quart d’ESO van participar al torneig Interinstituts de rugbi 7 de Girona. Tot i que va ser una jornada molt calorosa, els alumnes van poder gaudir de l’essència d’un esport com el rugbi on la base és el respecte cap a l’altre equip, a l’àrbitre i als propis companys i com el treball en equip és primordial i bàsic per poder crear joc.

Activitats de lleure de l'últim dia del curs 2016-2017 de l'Espriu.

L'últim dia de curs el professorat de l'Espriu va preparar diferents propostes per celebrar la cloenda del curs 2016-2017. Els grups de primer d'ESO van gaudir i participar en diferents tallers, partits de futbol, bàsquet i ping-pong, actuacions i un pica-pica al mateix centre.

ELS “PATIS TEMÀTICS” A L’ESPRIU

Aquest curs hem engegat una nova proposta per a les hores del pati a l’institut amb l’ajuda dels nostres dinamitzadors. Aquesta proposta es proposava dins el nostre projecte de centre “Pla de l’Esport” i  els objectius de la proposta eren els següents:

1.  Dinamitzar els patis per incrementar el nombre d’alumnes actius en aquesta franja.

2. Promoure la pràctica física com a eina de diversió i benestar i disminuint el caire competitiu.

3.  Estimular i afavorir la pràctica de l’exercici físic en  les noies.

Comiat de l'alumnat de 4t d'ESO de l'Espriu

Emocions, elegància, germanor, agraïments, paraules, acudits, música, cançons, records, detalls... es van mostrar en l'acte de comiat de l'alumnat que enguany acaba el seu cicle d'ESO.

Cloenda 40è aniversari

  • Aclariments:

               1) Es recorda als menors d'edat, que vulguin assistir a l'acte de cloenda a l'Institut caldrà  que vinguin acompanyats dels familiars adults. I com en qualsevol opció, es indispensable la prèvia confirmació d'assistència a l'acte al correu electrònic abans del 27 de juny.

40aniversari1976@iessalvadorespriu-salt.cat
              

2) Un cop  feta la inscripció, entre el 28 i el 29 de juny, de 9 a 1, els alumnes caldrà que vinguin a recollir les entrades a consergeria.

Eloy Aibar guanya el II Torneig de final de curts “Escacs a l'ombra” de l'Espriu

El passat dijous 15 de juny va tenir lloc la darrera sessió de l’activitat extraescolar Curs d’Iniciació als Escacs. Per celebrar-ho, en aquesta darrera sessió novament vàrem dur a terme un torneig i així l’alumnat va poder posar en pràctica els seus coneixements adquirits durant el curs. Van competir un total de 13 alumnes i el sistema d’emperallament escollit va ser el Swiss, que consisteix a enfrontar els jugadors de la mateixa puntuació.

Pàgines