Esteu aquí

maig 2017

Una jornada increïble per als nostres alumnes premiats el Dia d’Europa 2017

El matí del dissabte 20 de maig, els alumnes guardonats a la recent edició del Dia d’Europa han gaudit d’una jornada ben especial. Un col·loqui sobre els videobloggers a Europa, amb Elisabet Don, periodista del Diari de Girona i col·laboradora de “Blog Europa” de TV3, o xerrades sobre la diversitat i l’actitud de la Unió europea, amb Mohamed El Amrani i Josep M. Ribot, així com una visita a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la Generalitat a Girona i a l'edifici històric de l’Antic Hospital de Santa Caterina, han estat només alguns dels moment de la Jornada de treball.

SETMANA DE L’ACTIVITAT FÍSICA I LA SALUT

Enguany els nostres alumnes de l’Espriu han tornat a participar a les activitats esportives organitzades  per l’Ajuntament de Salt en motiu de la “Setmana de l’Activitat Física i la Salut”.

Dansem per la convivència

El passat dijous 18 de Maig  es va realitzar el taller "Dansem per la convivència" amb alumnes de Conarte i del primer curs del Grau CAFE de la universitat EUSES de Salt.

Nit de pares de l'Espriu

El professorat i l'alumnat de dansa ConArte, teatre en català i en anglès del nostre institut ens van sorprendre un any més  el dia de la celebració de Sant Jordi amb les seves actuacions. Ens van mostrar un treball magnífic fruit de la il.lusió i treball de tots plegats.

Aual Oberta a Girona- Temps de Flors

L'Alumnat de l'Aula Oberta de 3r hem passejat per Girona i hem gaudit dels diferents espais, jardins ornamentat durant aquests dies de l'Exposició de flors.

XXIII TROBADA DE CORALS 2017

El dimarts 9 de maig les alumnes de l'optativa de música de 4t d’ESO van assistir en la XXIII Trobada de Corals de Secundària a l'Auditori de Girona.

 

Reunio de pares i mares alumnes 4 eso

REUNIÓ DE PARES i MARES ALUMNES 4 ESO

Aula MAgna

19:00

Dumecres, 17 de maig de 2017

Celebració institucional del Dia d’Europa a Girona: Institut convidat? L’Espriu!!!

Enguany hem estat convidats a l’acte institucional del Dia d’Europa celebrat a la demarcació de Girona. Ha estat el 9 de maig al Saló de Descans del Teatre Municipal de la ciutat de Girona.

Documental Planters ( ConArte)

 

Pàgines