Esteu aquí

abril 2017

3ª Donació de Sang a l’Espriu.

El passat divendres 24 de març els alumnes de 3r van tornar a fer possible una jornada de donació de sang fabulosa. Ja de bon matí, van anar a muntar la carpa al mercat per a començar a informar a la gent de la imminent arribada de la unitat mòbil del banc de Sang a l’Espriu. Prèviament ja havien anat a les escoles a explicar el conte dels “Herois de la Sang” i van repartir cartells i fulletons per tota la vila.

1r de Batxillerat: Seminari de treball “Joves actius a la Unió europea”

El dimarts 25 d’abril, tots els nostres alumnes de 1r de Batxillerat i un grup selecte d’alumnes de 4t d’ESO han participat a un Seminari de treball a l’Aula magna. Ha estat impartit per Joaquim Millan, Secretari general del Consell Català del Moviment europeu. Aquest activitat formativa sobre el joves i la UE compta amb el suport de l’oficina Europe Direct Girona.

Concurs de fotografia matemàtica

El dilluns 24 d’abril de 2017 va tenir lloc l’entrega de premis del VII concurs de fotografia
matemàtica organitzat pel departament de Matemàtiques.

L’Espriu al programa “EducaQuè?”: entrevista sobre el 40è aniversari

La nit del 22 d’abril s’ha estrenat el capítol 23 del programa “EducaQuè?” de TV de Girona, una exposició de bones pràctiques i de notícies positives del món educatiu de les nostres comarques.

En aquet episodi en concret s’hi ofereix una breu entrevista a Carles Barceló i a  Carme Sunyer sobre els primers temps de l’Institut.

Entrevistes per a la TV: 40 anys després

Com sabem, el nostre Institut va començar el 1976, i enguany celebrem el 40 aniversari. Amb aquest motiu, la periodista Mar Coll, de "TV Girona", productora del programa de reportatges de temàtica educativa "EducaQuè?" ha fet una entrevista a qui va ser el primer Director de l'Institut, en Carles Barceló, i a una antiga alumna d'aquella primera promoció, la Carme Sunyer.
 

Cultures a Europa: els de 1r de Batxillerat hi pensen

Ja fa setmanes que els nostres estudiants de 1r de Batxillerat – juntament amb els d’altres 3 Instituts – estan treballant sobre el lema d ela Unió europea, “Units en la diversitat”. Justament ara que s’han complert 60 anys del Tractat de Roma, que en va ser una fita tan rellevant.

El projecte Espriu TV està ben viu a l’Espriu

Des del mes de gener estem treballant i aprenent a fer TV, a l'Institut, un any més: es tracta del Projecte de formació en Comunicació audiovisual "Espriu TV", del que ja s’han fet 11 sessions formatives i que enguany compta amb 14 alumnes inscrits, de 4t d’ESO.

 

Recull fotogràfic viatge 2n BATX/CFGM

Alumnes de primer Batxillerat a la biblioteca de la UDG

Els alumnes de 1r de Batxillerat B han gaudit de la visita i l'han trobat molt profitosa

 

Concurs literari Coca-Cola

El passat 25 de març algunes alumnes de 2 ESO, les escollides pels professors de castellà, Van participar en la 57a edició del "Relato corto" de Coca Cola. La frase que les van inspirar per realitzar el seu treball va ser: 'Era su última oportunidad para descubrirlo'.
Esperem que els relats agradin al jurat.

Pàgines