Esteu aquí

març 2017

Preinscripció i Matrícula ESO, Batxillerat i CFGM

ESO

  • Alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d'educació infantil, educació primària i primer curs d'ESO: del 12 al 16 de juny de 2017

Centres adscrits a l'INSTITUT Salvador Espriu: Escola Silvestre Santaló, Escola El Pla, Escola El Gegant del Rec, Escola les Deveses i Escola Les Arrels.

BATXILLERAT i CICLES FORMATIUS

Estudis de Batxillerat, CFGM "Sistemes Microinformàtics i Xarxes" i CFGM  "Jardineria i Floristeria " :

  • Matrícula ordinària dels alumnes preinscrits amb plaça assignada: del 4 a l'11 de juliol de 2017

La dimensió europea de l’alumnat i del professorat de l’Espriu

És ben conegut que l’Institut Espriu compta amb estudiants de moltes nacionalitats i països. La dimensió internacional hi és ben present, i l’europeisme en resulta motivador i integrador a la vegada.

CRÒNICA SORTIDA AL COSMOCAIXA

El passat dimecres 22 de febrer els alumnes de 1r de Batxillerat vam tenir l’oportunitat de visitar el Cosmocaixa, el museu de la ciència de Barcelona. Va ser una visita enriquidora per a tots nosaltres, on vam poder observar diferents experiments, amb els quals vam repassar alguns dels conceptes que havíem vist a classe, a més de descobrir-ne altres molt interessants com el Pèndol de Foucault. Finalment, i per posar punt i final a la visita, vam fer un taller sobre Química o Evolució, en funció de la modalitat del Batxillerat que s’estudia.

JORNADA DE PORTES OBERTES: BATXILLERAT i CFGM

Dimecres, 10 de maig de 2017

Aula Magna

19:00

(DÍPTIC INFORMATIU)

Termini per presentar la sol·licitud de preinscripció pels estudis de Batxillerat , CFGM "Sistemes Microinformàtics i Xarxes" i CFGM  "Jardineria i Floristeria " serà: del 16 al 24 de maig de 2017.

 

 

ESQUIADA 2017

Un any més els alumnes de primer Batxillerat i cicles formatius van gaudir de l'esquiada d'enguany organitzada pel departament d'Educació Física un any més.  La sortida es va dur a terme del 8 al 10 de Febrer i vam disfrutar d'un temps i una neu immillorable. El primer i el tercer dia ens vam desplaçar a les pistes catalanes de la Masella i en canvi al segon vam esquiar  a les pistes franceses dels Angles.

TORNEIG INSTERINSTITUTS DE FUTBOL I VOLEIBOL

El passat dimecres 22 de Febrer, els nostres alumnes van participar a la segona jornada del Torneig Interinstituts de Girona i Salt que organitza anualment el Consell Esportiu del Gironès dins el programa del Pla Català a l'Escola.

L'Espriu acaba la primera fase de la Lliga Catalana d'Escacs a Blanes

El passat diumenge 5 de març l'equip E del Club d'Escacs Santa Eugènia, format per alumnes del nostre institut, es va desplaçar a Blanes per jugar la setena i última ronda de la primera fase de la Lliga Catalana d'Escacs 2017. El nostres jugadors varen aconseguir puntuar contra el potent equip del CE Marítim Blanes. Tot i que els quatre rivals tenien millor rànquing el nostre equip va aconseguir una victòria a la primera taula.

L'Alumnat de l'Espriu participa en el Pica Lletres de les comarques gironines

Pica Lletres és un concurs de Produccions Audiovisuals Antàrtida per a diferents televisions i ràdios amb la col·laboració de la Xarxa de Comunicació Local de Catalunya i el suport de l’Institut d’Estudis Catalans. El concurs intenta fomentar el bon ús del català entre els joves a través del joc. Aquest concurs arriba a mobilitzar fins a 600 joves de les comarques gironines. Estarà properament en antena a les televisions locals on és a la programació des de fa set temporades.

Donació de Sang

 

Els delegats i delegades de segon d'ESO de l'Espriu participem en una trobada de delegats

El 10 de  febrer  tots els delegats i delegades dels instituts del Gironès ens vam trobar a  Fornells de la Selva. Allà vam fer activitats relacionades amb el càrrec de delegat. Va ser divertit i interessant. Vam  aprendre molt. També ens van convidar a un esmorzar.

Delegada: Hafsa Mokhtari 2nB

 

Pàgines