Esteu aquí

febrer 2017

Els de 4t d'ESO de l'Espriu fem una matinal a Fitjove

L’última setmana de novembre els alumnes de 4t d’ESO vam anar a conèixer les instal•lacions esportives de la UFEC de Salt. Allà vam suar i gaudir de valent practicant tot tipus d’activitats, totes elles dirigides per un tècnic esportiu. 

Estudiants de l’Espriu, guardonats, treballen sobre intel·ligència artificial

El divendres 24 de febrer, alguns alumnes de 2n de Batxillerat del nostre Institut, amb altres de 5 Instituts més de les comarques gironines han pogut participar a una sessió de treball sobre “Intel·ligència artificial (IA)” al Parc Científic de Barcelona (pcb.ub.edu), un dels més importants d’Europa, on hi treballen milers d’investigadors de més de 40 diferents nacionalitats.

Entrega de premis del 4t concurs d'antifaços d'enguany

Ahir a l'hora d'esbarjo, l'alumnat de l'Aula Oberta, vam fer l'entrega dels premis del concurs d'antifaços. Ens vam trobat tots davant de la zona de l'antic bar del centre i vam alegrar els nois i noies que van ser guanyadors i guanyadores. Tots els participants rebran un detall pel fet d'haver participat.

 

PRIMERA VICTÒRIA DE L'ESPRIU A LA LLIGA CATALANA D’ESCACS 2017

El passat diumenge 19 de febrer l'equip E del Club d'Escacs Santa Eugènia, format per alumnes del nostre institut, va aconseguir la primera victòria a la Lliga Catalana d'Escacs 2017.

CONVOCATÒRIA D’AJUTS INDIVIDUALS DE DESPLAÇAMENT PER A L’ALUMNAT ESCOLARITZAT A LA COMARCA DEL GIRONÈS

S'han publicat les Bases de la CONVOCATÒRIA D’AJUTS INDIVIDUALS DE DESPLAÇAMENT PER A L’ALUMNAT ESCOLARITZAT A LA COMARCA DEL GIRONÈS per al curs 2016/2017, al BOP Girona núm. 35 - 20 de febrer de 2017.

El termini de presentació serà de 10 dies hàbils a partir d'aquesta publicació al BOP de Girona; per tant el termini de presentació finalitza el dia 3 de març de 2017

 

Camí a la Universitat

Tothom sap que anar a la Universitat no és fàcil, però és possible!
Generalment s’hi accedeix des del Batxillerat després de superar les proves d’accés, conegudes com a Selectivitat. Enguany aquest proves es faran els dies 13, 14 i 15 de juny (hi ha una 2a convocatòria al setembre): aquí hi trobeu tota la informació que cal.

4t Concurs d'antifaços de l'Espriu, organitzat per l'alumnat de l'Aula Oberta

Ja tenim el Carnaval a tocar. Disfresses, maquillatge, carrosses, comparses... els que segueixen aquesta tradició ja fa dies que han posat fil a l'agulla. A l'Espriu també. Un any més, l'alumnat de l'Aula Oberta, hem organitzat el concurs d'antifaços del centre.

Es posa en funcionament el renovat Consell Escolar de l'Espriu

En les passades eleccions per a la renovació parcial del Consell Escolar de l'Espriu cal destacar-ne l'elevada participació de l'alumnat i del professorat. Un detall important foren les catorze candidatures dels nois/ies que es varen presentar.

Una nova edició de les BEQUES AMPA,

pels bons resultats acadèmics.

En el curs d’enguany, l’AMPA ha concedit de nou les beques pels bons resultats escolars, a quasi una trentena d’alumnes, que en el curs passat obtingueren uns notables resultats acadèmics. Ha estat un reconeixement simbòlic que vol premiar la constància en l’aprenentatge i la formació de l’alumnat que va des de 2n d'ESO a 2n de Batxillerat o a 2n de 2n del Cicle d'Informàtica.

 

El curs 5050371505, sobre comunicació audiovisual, ha estat un èxit

Com és ben conegut, el Departament d’Ensenyament aprova cada any alguns cursos per a la formació del professorat, que es desenvolupen generalment en dues tandes, en el 1r o en el 2n Trimestre del curs. També n’hi ha d’estiu, al final de cada any acadèmic.

Pàgines