Esteu aquí

desembre 2016

2016: un any ben internacional a l’Espriu

El 19 de desembre al matí ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’Espriu el lliurament dels premsi del 2n concurs de microrelats audiovisuals #Arafa30anys, als alumnes de 2n de Batxillerat. Tots han assitit a una sessió acadèmica, presentada per la Sheila González i la Laura  Delgado, en la qual s’han vist audiovisuals produïts amb motiu de la celebració del Dia d’Europa 2016, explicacions de què són els Erasmus i també els microclips dels vídeos guanyadors del concurs. Aquí en teniu un àlbum d’imatges.

RECAPTA 2016

El dilluns 19 de desembre els voluntaris de Càrites han vingut a recollir la nostra aportació. Gràcies a tothom que hi ha col.laborat.

NADAL 2016

resolució contracte de neteja 2017

En aquest enllaç podeu descarregar la resolució d'adjudicació del contracte de neteja

 

l’Espriu, inaugurat el 1976... ESTEM D’ANIVERSARI ! (ja en són 40!...)

Ens agradaria compartir el 40è aniversari del centre  amb  tota la COMUNITAT  EDUCATIVA de l’Espriu (alumnat,  famílies, professorat,  personal d’administració i serveis,... i  amb tota la xarxa social que doneu i heu donat vida a l’ institut,...els d’abans i els d’ara.)

27 de gener, a la Coma Cros de Salt
acte institucional

Document explicatiu de l'acte

Volem recollir  en un llibre “gegant” una de les vostres  emocions  positives  del  pas per l’Espriu...

AJUDEU-NOS A FER CORRER  LA NOTÍCIA...!

Una part de l’alumnat de la promoció del 77 ja ens ha visitat.

4a JORNADA LLUÍS M. DE PUIG

Aquest mes de desembre, a  la ciutat de Girona es va dur a terme la 4a Jornada Lluís M. de Puig per a reflexionar sobre l’educació, dins del marc de:  Girona, ciutat educadora.

 

PLENARI D’ALUMNES

En el mes de novembre s’ha dut a terme la primera reunió del Plenari d’alumnes.

Taller de famílies: PARLEM ?

Una nova edició del taller de famílies PARLEM? dirigit bàsicament a les mares dels alumnes del centre.

ELS DEURES ESCOLARS A DEBAT

En una matinal de dissabte a la FFCC de la Coma Cros, organitzat pel Grup  Salt Fiction  es va posar damunt la taula el debat sobre el tema de:    “deures sí, deures no...?”

 

REUNIÓ AMB FAMILIES DELS ALUMNES ERASMUS+

Com és habitual, abans dels desplaçaments del grup d’alumnes Erasmus+, pares, professorat acompanyants i representants de l’Equip Directiu es reuneixen a la biblioteca del centre per a informar del pla de treball a les famílies,  per a explicar la concreció  dels preparatius previs i  per  destacar  l’oportunitat que representa  la  mobilitat europea.

Pàgines