Esteu aquí

novembre 2016

Candidats Eleccions al Consell Escolar

Sector Alumnes

Sector Professors Sector Pares Sector PAS
Fatou Fofana (1 eso A) Narcis Buisac Nuri Moret Iolanda Plana
Hawa Sillah ( 1 eso A) Farners Brugues Aref Serajeddin  
Alex Diaz ( 1 eso B) Núria Casas Latifa Seifi  
Farah Koussa ( 1 eso B ) Joan Martin    
Ayman Chatib ( 1 eso C ) Antoni Martinez    
Sabah El Hamdaouy (1 eso C) Xavier Serra    
Dani Martinez ( 1 eso D ) Alina Silva      
Ibrahim Balde ( 2eso C) Anna Tuñon    
Mohamed Amin El Maroufi ( 2 eso C)      
Madou Tangara ( 2 eso C)      
Souhaib Bourrafa ( 3 eso A )      
Lluis Alvarez (3 eso B)      
Elisabet Trigueros ( 4 eso A )      
Michael Awoyemi ( 4 eso B)      

 

Alumnes premiats sobre el 30è aniversari de ser a la Unió europea

Durant el mes d’octubre de 2016, la Biblioteca Carles Rahola de Girona ha acollit l’exposició “Ara fa 30 anys”, sobre el període de pertinença de Catalunya  i l’Estat espanyol a la Unió europea. La mostra ha estat organitzada per l’Oficina de la Comissió europea a Barcelona i “Europe Direct” de Girona N’ha estat el comissari el prof. Fernando Guirao, professor de la Universitat Pompeu Fabra..

Vuitena reunió de treball d’estudiants Erasmus+

En el marc de les trobades  periòdiques de seguiment amb els alumnes que formen part de l’equip local Erasmus+ de l’Institut Espriu, el matí del dimarts 22 de novembre, s’ha celebrat una reunió – ja la 8a - a la Biblioteca del centre. Aquí en teniu la foto al final (faltaven alguns, en diverses ocupacions acadèmiques).

L’ESPRIU A LA “CURSA PER LA CONVIVÈNCIA I SALUT” DE SALT

El passat diumenge 6 de Novembre, divuit alumnes d’ESO del nostre institut van participar a la 6a edició de la Cursa Popular de Salt per a la Convivència i la Salut.

Sortida Wifi + fires de Girona de l'alumnat de Cicles de l'Espriu

Com cada any, els alumnes del cicle Sistemes Microinformàtics i Xarxes varem visitar la Fira de Mostres de Girona. Els objectius de la sortida són veure les empreses expositores quin grau d’informatització tenen i també fomentar les relacions entre els alumnes fora de l’aula.

El final d’un esforç: el Treball de recerca

La tarda del dimecres 16 de novembre s’han defensat davant dels respectius tribunals de docents més de 40 Treballs de Recercar realitzats per alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut. Les investigacions toquen temes ben variats, des de “La contaminació acústica” fins “La premsa esportiva en català”, o de “La felicitat i la resiliència” fins a “ Les aplicacions mèdiques de la radiació”.

L'alumnat de batxillerat de l'Espriu fa una passejada per la Duna d'Empúries

El passat dimecres 26 d’octubre, els alumnes de biologia de segon de batxillerat vam anar  a fer un recorregut per la Duna d’Empúries.

L'alumnat de l'Espriu cuida el pati

Des del començament d’aquest curs, l’alumnat de l’Espriu s’ocupa de fer una neteja setmanal de les zones comunes del bosc i del pati de l’Institut. Tots els alumnes de l’ESO, per torns, s’ocupen de revisar com està la nostra àrea d’esbarjo, tasca que complementa l’esforç que fem per embrutar el menys possible i fer servir -. per als entrepans, begudes... - productes sostenibles i reciclables.

Servei de menjador i suport a l'aprenentatge a L'Espriu

Hola, som la Mariona i en David, els educadors del projecte RAI-ESO, gestionat pel Casal dels Infants amb la col·laboració de la Fundació Probitas.

Reunió pares i mares de segon i tercer ESO

Reunió de Pares i Mares

2n i 3r. ESO

9 de novembre de 2016

Aula Magna

19:00 h

Pàgines