Esteu aquí

octubre 2016

Halloween

Are you ready for Halloween? At Salvador Espriu our books and some mystery stories in English are waiting for you. Come to our Language Laboratory and start reading one! Write a summary or write a new ending for one of the books and submit it to your teacher before the end of November. A terrific prize will be given to the best writers!

 

Els de 2n de Batxillerat de l'Espriu visiten “Ara fa 30 anys”, a la Biblioteca Rahola

El dimarts 25 d’octubre, tots els alumnes del darrer curs de Batxillerat han fet sengles tallers de treball a la Biblioteca Rahola de Girona.

NOUS ESCAQUISTES A L’ESPRIU

Els escacs estan reconeguts com un esport que millora la concentració i el raonament lògic, potencia la memòria i manté en forma el cervell,  ajuda en la resolució de problemes, ensenya a planificar i fer previsions, millora la creativitat,  ajuda a acostumar-se a la idea de victòria i derrota, etc. A més, davant d’un tauler d’escacs tots som iguals, és per això que es considera un dels esports més socialitzadors, cohesionadors i integradors que existeixen. Així doncs, aquest mes d’octubre hem començat, per segon any consecutiu, el curs d’Iniciació als escacs com a activitat extraescolar gratuïta pels alumnes del nostre centre.

Alumnes i professors del Salvador Espriu de Salt confirmen el valor educatiu de la música a Polònia

En el marc de les activitats de l’Espriu que ajuden a millorar la motivació escolar, la internacionalització del centre i l’ús de les llengües modernes en situacions reals, entre el 9 i el 16 d’octubre s’ha desenvolupat la 4a mobilitat del projecte europeu Erasmus+ que estem duent a terme en el nostre Institut en el període 2015-2017. En aquesta ocasió l’activitat s’ha desenvolupat a Strzelin (Polònia), i allà han  acudit estudiants i professors dels 6 països del projecte.

 

Auxiliar de conversa (II)

During the last weeks in October Cvetelina Deneva, the Auxiliary Teacher assigned at the English Department, has introduced herself to the different groups of students she will be working with during this term. She has given them some interesting talks about herself and some traditions and cultural topics from her country.

 

Auxiliar de conversa

Cvetelina Deneva with a group of 1st ESO students from Salvador Espriu Secondary School of Salt, Gironès (18th October 2016)
 

Licitació contracte de neteja de l'any 2017

Del 14 d'octubre de 2016 fins el 7 de novembre de 2016, les empreses del sector serveis que ho vulguin estan convidades a participar en el concurs de licitació del servei de neteja de l'Institut Salvador Espriu per l'any 2017. La documentació pertinent es pot trobar en els documents següents.

http://iessalvadorespriu-salt.cat/documents/1617/neteja/resolucio.pdf ( resolució d'inici del procés )

http://iessalvadorespriu-salt.cat/documents/1617/neteja/pres_tec.pdf ( prescripcions tècniques )

http://iessalvadorespriu-salt.cat/documents/1617/neteja/carac_cont.pdf ( característiques del contracte)

http://iessalvadorespriu-salt.cat/documents/1617/neteja/calendari_servei_2017.pdf ( calendari del servei )

CARLES BARCELÓ INAUGURA EL CURS ESCOLAR 2016-2017 amb EL 40è ANIVERSARI DE L'INSTITUT

El Sr. Carles Barceló –professor de matemàtiques del’InstitutSalvador Espriu fins l’any 1990, i ara professor emèrit d’Estadística de la Universitat de Girona– va fer la lliçó inaugural del curs escolar 2016-2017 de l'Espriua la Factoria Cultural de la Coma Cros, el passat dimarts 13 de setembre.

FONTAJAU S'OMPLE DE NOIS I NOIES DE L'ESPRIU

El divendres 30 de setembre els nois i noies de primer A, B, C, D, vam anar d'excurció a Fontajau. Vam sortir de l’institut a les 9:30 del matí, vam passar per la Comacros, desprès vam caminar aprop d’un hort molt maco fins a arribar al nostre destí.