Esteu aquí

maig 2016

Contes multiculturals des de l'Aula d’Acollida

El 19 de maig cinc alumnes de l'Aula d'Acollida d l’IES Salvador Espriu van anar a explicar contes dels seus països a les aules de 2n de primària de l'escola " Les Arrels" de Salt.

Pla d'esport

El passat 28 d’abril es va realitzar la quarta i última Trobada d’Interinstituts de Salt i Girona dins el Pla de l’Esport. Els nostres alumnes van participar amb dos equips  de futbol i un equip de voleibol.

ZOUBIDA AZFAN, DE 1r DE BATXILLERAT DE L’ESPRIU 1r PREMI TERRITORIAL DEL CONCURS LITERARI FICCIONS

El passat 19 de maig es va celebrar la cerimònia de lliurament dels premis del concurs literari Ficcions en la seva 8a convocatòria.

LA MESQUITA DE SALT OBRE LES SEVES PORTES ALS DOCENTS DE SALT

El dijous 12 de maig, a la tarda, un bon grup de docents del nostre Institut vam assistir – juntament amb algunes desenes més de mestres i de professorat de diferents escoles i instituts de Salt – a una visita a la nova mesquita de Salt, oberta ara farà un any a la zona de Torre Mirona. La gestió va ser facilitada des de la  Regidoria de l’Ajuntament de Salt.

 

L'ALUMNAT DE L'ESPRIU GAUDEIX DE L'ESPECTACLE DE DANSA BR2 DE LA COMPANYIA BRODAS BROS

L'espectacle de dansa BR2 (hip - hop, breakdance) va entusiasmar als alumnes amb una representació impactant i molt vistosa. Els protagonistes de l'espectacle viuen en un món futur on la llum del Sol ja no arriba a la Terra a causa del canvi climàtic. Tot està completament a les fosques. En aquest escenari els robots BR2 són els encarregats de divertir i ajudar a la humanitat amb els seus balls i moviments espectaculars. L'escenari del teatre de Salt es va il·luminar i nodrir amb la seva llum, provocant somriures, felicitat i encomanant les ganes de ballar.

L'ESPRIU CELEBRA UNA NIT DE DANSA, POESIA I TEATRE AL TEATRE DE SALT

La nit del 12 de maig els pares i tots nosaltres vam gaudir de la mostra de teatre, de dansa i poesia  dels nostres alumnes de l'institut. Ens van entusiasmar quan els vam veure ballar, entendrir en sentir les paraules dels poetes i riure d'allò més amb els esquetxos de teatre en anglès! Quan vam sortir de l'espectacle l'AMPA ens va convidar a un pica-pica. Moltes gràcies als actors, dansaires, lectors i cantants de poemes, al professorat que ha estat al peu del canó dirigint,  i molt especialment a l'AMPA pel convit!

Reunió de pares de 4t. d'ESO

REUNIÓ DE PARES D'ALUMNES DE 4T. ESO

Dimecres, 18 de maig de 2016

19:00

Aula Magna

L’ESPRIU HA ESTAT PREMIAT EN EL

XXI CONCURS ARTÍSTIC i LITERARI d’ Amics de la UNESCO de Girona

Tema: “Treballem per un món més sostenible”

El passat 29 d’abril, l’alumnat d’ESO i de batxillerat del nostre Institut ha estat novament premiat, d’un total de vint-i-cinc centres escolars participants i de més de quatre-centes obres presentades, corresponents a diferents modalitats.

EL RENOVAT CONSELL ESCOLAR DE L'ESPRIU VA FENT CAMÍ.

En el que portem de curs escolar 2015-2016, ja hem dut a terme tres Consells Escolars ordinaris i un d'extraordinari per a valorar i aprovar la programació i el funcionament del curs escolar, els pressupostos i començar a pensar en el proper curs.

Els valors ètics i professionals de la comunicació moderna

El dimecres, 13 d’abril, tot els alumnes de 2n de Batxillerat de l’Espriu han estat treballant sobre els fonaments ètics i professionals de la comunicació moderna.

Pàgines