Esteu aquí

abril 2016

Viatge a Berlín 2016

Els alumnes de 2n de batxillerat vam organitzar un viatge de final d'estudis a Berlin. Va ser una visita lúdica i cultural molt enriquidora ja que vam veure peces d’art molt interessants com, per exemple, el Bust de Nefertiti i la porta d'Ishtar, a Babilònia. També vam veure edificis emblemàtics de la ciutat com la porta de Branderburg, el parlament i una part del mur molt ben conservada, entre d’altres.

L'espai europeu per als joves

Al final del matí del dimecres 27 d'abril, s'ha celebrat un seminari de treball sobre la Unió europea dirigit a tot l'alumnat de 1r de Batxillerat de l'Institut.

Concurs Coca-Cola

El passat dissabte 2 d'abril les alumnes de 2n d'ESO Mar Recuero i Duna Ríos van participar al 39è concurs premi COCA-COLA de narració breu en català que se celebra cada any. La trobada va ser a la Facultat de Ciències del Campus de Montilivi de la UdG i van haver d'escriure a partir de la frase: "L'única persona que no s'equivoca és aquella que no fa res".

A L'AMPA TAMBÉ ES PARLA DE LA SEGONA MOBILITAT DE L'ERASMUS +

En la passada reunió de la Junta de l'AMPA, en sessió ordinària es tractaren els temes de l'ordre del dia.El més immediat, que implica a tota la Junta  de l'AMPA, són els temes de la preparació de la JORNADA DE PORTES OBERTES del batxillerat i  Cicle del proper 5 de maig,  així com la NIT DE TEATRE  que organitza l'AMPA, el 12 de maig.

Pla Lector Tercer trimestre

El passat divendres vam començar el Pla Lector del tercer trimestre. Com fem  habitualment, a la primera hora del matí, els alumnes de secundària van triar un llibre i van començar a llegir-lo.

Sant Jordi 2016

Gràcies al professor Alex Gallardo per aquest drac per començar ambientar el SANT JORDI 2016

 

SUMANT IL·LUSIONS

L’ànima del RAI-ESO, es visualitza a l’Espriu amb en David i la Paula, on actualment hi treballen, educant i formant, cada dia de la setmana, de  dilluns a divendres, de 3 a 5 de la tarda, començant en el menjador i continuant amb les activitats en el lleure i en el reforç escolar.

English Skits

ELS ALUMNES DE L' ESPRIU VISITEN EL MUSEU DE LA CIÈNCIA I DE LA TÈCNICA DE TERRASSA

El passat divendres 8 d'abril els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Salvador Espriu, acompanyats dels tutors i de professors de Tecnologia, visitaren el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa.

A L'ESPRIU ENS REUNIM DE NOU EN EL PLENARI D'ALUMNES

En el decurs d'aquesta setmana s'ha dut a terme un nou PLENARI d'alumnes.

Pàgines