Esteu aquí

març 2016

Donació De SANG

 

 

Preinscripció ESO curs 2016-2017

El Procès continua amb:

  • Alumnes preinscrits amb plaça assignada  al primer curs de l’educació secundària obligatòria: Període de matrícula del 13 al 17 de juny de 2016

Espriu Notícies 16 (8 març 2016)

AULA D’ACOLLIDA:  DESCOBERTA DE SALT

Alguns dels alumnes de l’Aula d’Acollida de l’institut Salvador Espriu van fer una sortida pel municipi de Salt el passat 25 de febrer. L’activitat amb el nom de “Descoberta de Salt” constava de tres parts: el Mercat Municipal, l’Ajuntament i la Biblioteca Iu Bohigas.

Proves d'accés a Formació Professional de GRAU MITJA i Grau SUperior

El Departament d'Ensenyament convoca la prova d'accés a cicles formatius de grau mitjà i Grau Superior per a les persones que no tenen la titulació necessària o un altre d'equivalent a efectes d'accés a aquests ensenyaments.

Inscripció:  10 de març fins al 17 de març de 2016

 

L'AMPA DE L'ESPRIU INFORMA ALS REPRESENTANTS DE L'ALUMNAT DE L'ESO

Aquest curs 2015-16, en una segona reunió del Plenari d'alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO, a finals de gener, la presidenta de l'AMPA  la Sra. Carme Méndez, acompanyada dels membres de l'Equip Directiu, es reuniren a la Biblioteca per a explicar la tasca voluntària i altruista de la Junta de l'AMPA.
Un suport incondicional a la gestió de l'Equip Directiu, sovint poc visible, però que és molt necessari per a poder donar més serveis al conjunt de l'alumnat.