Esteu aquí

febrer 2016

LA FACTORIA DE L’ AIR BUS, A TOULOUSE

ALUMNES DE 1r DE BATXILERAT (CIENTIFIC TECNOLOGIC I ELS ESTUDIANTS DE  FRANCÈS) VISITEN LA FACTORIA DE L’ AIR BUS,  A TOULOUSE
Crònica de Sergi Angelats, alumne de 1r de batxillerat B

Els últims dies del mes de Desembre, concretament els dies 17 i 18, vam anar a Toulouse per poder veureCarcassone, la fàbrica d’Airbus i la ciutat de l’Espai.

 

L'Espriu participa a la UAP 2016 al Municipal de Girona

El passat 28 de gener es va fer la UAP 16, que aquest any portava el nom de "Jo també sóc Malala". Els alumnes de l'optativa de música de 4ESO hi vam participar. Gràcies a l''enregistrament del nostre equip d'EspriuTV podrem tornar a veure l'actuació. En breu penjarem l' adreça.

Aldana Nair Madera Gomez

 

EspriuTV: Telenotícies n. 15 (23 febrer 2016)

EspriuTV: Telenotícies n. 15 (23 febrer 2016)

Esquiada 2016

ESQUIADA                                                                                                                  Marc Duran

El passat 10 de febrer, una sèrie d’alumnes de l’Institut Salvador Espriu vam poder embarcar-nos en una excursió de tres dies a la frontera francesa destinada a la iniciació o millora de les nostres qualitats esquiant o fent snowboard.

El Planter de dansa de l'Espriu

Dilluns passat va visitar-nos la  Prudén Panadès del medi digital el Núvol, El Digital de Cultura i ha escrit un article sobre les classes de dansa que fan els alumnes  de tercer d'ESO . Mireu-vos l'article.

http://www.nuvol.com/noticies/planters-les-arts-van-fent-via-a-escoles-i-instituts/

 

La Lliga de Debat 2016: un desafiament

Cada any, alguns alumnes de Secundària i Batxillerat competeixen formant excel·lents equips a la Lliga de debat. Prové de la Xarxa Vives, una xarxa d’universitats.

Informació audiovisual al nostre Institut

Ja fa unes setmanes que un grup d’estudiants estan aprenent a fer vídeo, a l’Espriu. Els començaments no són fàcils.

JORNADA DE PORTES OBERTES ESO

17 de març de 2016

a les 19:00

 

 

“Les biblioteques són meravelloses”, diuen els alumnes de l’Espriu

Els nois i noies que cursen 1r de Batxillerat a l’Institut Salvador Espriu ja estan pensant com realitzar un bon Treball de recerca. És tracta d’una assignatura de Batxillerat, de notable valor acadèmic, que comporta moltíssimes hores de treball. I cal enfocar-lo bé.

Espriu TV ja és present a TV Girona

El dimecres dia 27 de gener s’ha estrenat un nou programa de temàtica educativa a Tv Girona: es diu “EducaQuè?”. Tracta, en cada episodi, de cinc qüestions, vinculades a l’opinió, les institucions, la innovació, les bones pràctiques i també les TV d’alumnes.

Pàgines