Esteu aquí

gener 2016

L'Espriu prepara l’estada a Salt dels nostres partners europeus de l’Erasmus+

En educació anem sovint de bòlit, però mai es pot improvisar.

Per això una vintena d’alumnes de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat i alguns també de 3r d’ESO ja estan preparant la visita de treball que faran a l’abril estudiants txecs, francesos, polonesos, turcs i alemanys.

L'Espriu a la Cursa de la Convivència i al Cros Vila de Salt

Des de l'inici de curs els nostres alumnes ja han participat a dues curses que s'han realitzat al nostre poble. La primera va ser la Cursa de la Convivència un diumenge de novembre. Aquesta cursa urbana es particularitza perquè molts dels corredors hi participen per reforçar el compromís de la convivència intercultural a Salt. Els alumnes de primer van córrer 1.900 m, en canvi a partir de segon ja corrien 9.000m.

MOSTRA DE NADAL'15 dels alumnes de 3r d'ESO

El passat 21 de desembre, amb els alumnes de tercer vam anar a la Sala de cos de la Comacros a fer els tallers de Nadal.

Cantata UAP 16

Els alumnes de 4t de l'optativa de música, aquest any participaran a la cantata 'UAP16', i l'obra que es representa és "Jo també sóc Malala".

Vídeo pla Lector

L'Aula Oberta de l'Espriu ens ofereix els seus productes

Aquest any el grup de nois i noies de l'Aula Oberta hem treballat de valent per oferir als nostres clients-professors nous productes. Els hem elaborat durant el primer trimestre. Enguany hem ofert diferents productes amb motius nadalencs: centres de nadal amb espelma, estrella de fusta per l'arbre, clauer «Bon Nadal»- «Bones Festes». També hem obert el nostre outlet amb arbres de roba, joies, pupurri nadalenc, sacs d'olor, olives confitades, oli d'hipèric... El nostres clients han estat fidels i han confiat novament en els nostres productes. D'aquí a un mes obrirem la nostra botiga amb productes de la terra.

TARDOR DE DANSA; alumnes Conarte assisteixen a dos espectacles de Temporada Alta

El passat trimestre els nostres alumnes de tercer van poder gaudir gratuïtament de dos espectacles de dansa de gran qualitat; Kokoro de Laly Ayguadé i Political Mother; Made in Girona de Hofesh Shefter.

L’Institut Salvador Espriu debuta al Torneig d’Escacs de Nadal del Club Gerunda

Els alumnes de 3r d’ESO, Fran Aibar Castell  i Anthony Mejía Reyes,  varen participar al Torneig d’Escacs de Nadal que organitza cada any el Club Escacs Gerunda i que està dirigit a escaquistes d’entre 6 i 14 anys. Aquesta sisena edició es va celebrar els dies 28 i 29 de desembre de 4 a 8 de la tarda a Girona, al Centre Cívic de Pla de Palau.

L’expressió artística i l’estudi: mobilitat Erasmus+ a Nuremberg

Entre el dies 13 ui 19 de desembre un grup d’alumnes de l’Espriu i alguns docents han participat a una mobilitat internacional Erasmus+ a Nuremberg.

CaixaForum de Girona

El divendres 11 de desembre els alumnes de 3r ESO van anar al CaixaForum de Girona amb el departament de Física i Química per participar en un taller anomenat “so i acústica”.

Pàgines