Esteu aquí

desembre 2015

Nadal 2015

14 alumnes de 1r BAT participen al projecte Apadrina un avi de Càritas Salt

Un any més alumnes del nostre Institut participen al projecte Apadrinar un avi de Càritas.

El projecte posa en relació joves estudiants i persones grans que viuen en centres residencials o són usuàries de centre de recursos per la gent gran, fomentant la relació intergeneracional a través de les visites dels joves al centres.

ESCACS AL SALVADOR ESPRIU: CONCENTRACIÓ I DIVERSIÓ

Els escacs estan reconeguts com un esport que millora la concentració i el raonament lògic, potencia la memòria i manté en forma el cervell,  ajuda en la resolució de problemes, ensenya a planificar i fer previsions, millora la creativitat,  ajuda a acostumar-se a la idea de victòria i derrota, etc. A més, davant d’un tauler d’escacs tots som iguals, és per això que aquest esport es considera un dels esports més socialitzadors, cohesionadors i integradors que existeixen.

ASSEMBLEA GENERAL DE L'AMPA

ASSEMBLEA GENERAL DE L'AMPA

Institut SALVADOR ESPRIU

Dimarts, 15 de desembre de 2015

19:00 h. en primera convocatòria

19:30 h. en segona convocatòria

Primer de batxillerat del Salvador Espriu van al “Terra Baixa” i al Caixafòrum de Girona

El dijous 26 de novembre, els alumnes de 1er de BAT van veure “Terra Baixa”, interpretada per Lluís Homar i amb música de Sílvia Pérez Cruz, al Teatre Municipal de Girona. Enguany, aquesta obra forma part de la programació de Temporada Alta. L'obra l'han treballat a la classe de literatura catalana aquest curs i n'hauran de presentar un treballar.

Plenari d'Alumnes, 2015-16: ESO, BATXILLERAT, CICLE

En iniciar el curs escolar, a través de les tutories, i després d'una primera coneixença i convivència a l'aula, són escollits els representants de l'alumnat: delegats/des i subdelegats/des.
Sovint, dos representants de l'Equip Directiu i la integradora del Centre (TIS), busquen una oportunitat per a reunir-se, en diferents franges horàries, al llarg de tot el dia, a la Biblioteca.

Resolució contracte de neteja 2016

És fa publica la resolució del contracte de neteja de l'any 2016. Podeu trobar el document de la resolució fent un clic en el següent enllaç.

Podeu trobar el document de comunicat de la formalització del contracte en el següent enllaç

Quasi 500 estudiants de 2n de Batxillerat parlaran de la “imatge”

Ja s’acosta la 7a Jornada de Filosofia de Girona, amb el títol enguany “Imatge, veritat i poder”, que se celebrarà el proper divendres 11 de de desembre a la Universitat i al Teatre Municipal. Tots els nostres companys de 2n de Batxillerat hi participen activament, fent comunicacions, intervenint al Fòrum de debat, col·laborant amb l’staff, elaborant vídeos que properament seran disseminats per EspriuTV, etc.

Els alumnes de Teatre del Salvador Espriu participen en un taller de Caixaescena, a Girona

El dissabte 28 de novembre, els alumnes de l'assignatura optativa de Teatre de l'institut van participar en un taller de Caixaescena al Caixaforum de Girona. Al llarg de tot el dia, des de les 10h del matí fins a les 18h de la tarda, guiats per un professor de teatre, van poder fer diverses activitats: relaxació, exercicis de veu,  memorització i improvització. Al final de la jornada, tots els grups es van reunir a la Sala d'Actes per representar l'obra que havien preparat al llarg del dia.